To chyba ten rocznik tak ma Moja potrafiła jeszcze dłużej i była jeszcze obrażona jak ją na siłę spać wysyłałam.
Mrówkę najbliższą mam kilkanaście kilometrów od domu w sąsiedniej miejscowości, ale jej właścicielem jest mój sąsiad, to go zapytam czy mają perovskią.
Powiem ci że to nawet niezły pomysł z taka listą w pliku w komputerze, ja to w zeszycie zapisywałam co mam, a i tak nie wszystko zapisałam, bo zapomniałam jak się nazywało i etykiety wyrzuciłam a nawet nie wiedziałam że miłorząb masz? A żurawki co tak ogólnikowo? widziałam u ciebie niezłą kolekcjęPerovskie super,ja mam jedną sztukę i tak się rozrosła że już towarzyszek jej nie będę dokupywaćTo ja teraz uroczo się pożegnam
Ja wcześniej też nie pisałam, etykiety niby zbierałam ale zawsze gdzieś wsadze i potem nie wiem gdzie listę zrobiłam sobie nie dawno, pewnie coś pominęłam, ale teraz staram się dopisywać jak coś kupię. Część roślin jest bezimienna, ale fajnie wiedzieć co się ma