jak będziesz dzielić to zetnij od razu, po podziale i tak trochę podeschnie. Dużo Ci jeszcze potrzeba? Może z podziałem wstrzymaj się do wiosny, zawsze trochę podrośnie i pewniejszy podział będzie. Ja Ci trochę sadzonek jeszcze zrobiłam, gdzie znajdę to sadzonkuję na wiosnę będą ładne kępki
przetacznik już ze dwa tygodnie kwitnie, zobaczymy jak długo
z tym wnikaniem to ... nudy w nocy śpię jak suseł, nic mnie nie jest w stanie obudzić, dwa budziki co 3 minuty dzwonią na zmianę i czasami tylko uda mi się na czas obudzić
Iwona Od nowa... :) Jak mam czas, to leżę i odpoczywam, jak nie mam, to tylko leżę.
Pokazywałaś zdjęcie? A co z tym przewodnikiem zrobiłaś? Ja kiedyś u swojej zasmarowałam pastą ogrodniczą i skleiłam taśmą malarską Poskutkowało
Nie radzą Ci taśmy malarskiej stosować, bo pewnie są jakieś specjalne ogrodnicze, ale moja brzoza była zwykła, złamana była gałąź, nie przewodnik i specjalnie nie rozpaczałabym, gdyby się "nie zrosło".
Zapytaj może Mazana, on prawdę Ci powie.