Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

babka 23:12, 23 sie 2015

kasia_w napisał(a)
Nie trzy takie same chyba nie. Będzie nudno, i jkoś mi w trójkącie 3 takie same nie pasują

też popieram
Na drzewach się nie znam ale będę się wam "przysłuchiwać"
iwka 23:12, 23 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Myślcie dziewczyny ja idę pa bo prądu nie mam i tylko 10% baterii miłej nocki

ciemno wszędzie, głucho wszędzie , co to będzie?
Dzięki Amelka
babka 23:14, 23 sie 2015

iwka napisał(a)

No właśnie miałam napisać, że wczoraj u Ciebie dałam linka gdzie brałam klacza, duże sadzonki kupowałam u Finki a ty u niej bralas gracki tak?

tak tak, pamiętam, widziałam i tak brałam u niej gracki. Wypasy ma więc warto ta kupować, dzięki
Iwcia 07:07, 24 sie 2015

Jaki wymiar ma ten fragment z kamykiem? Na drzewo żeby nie było zbyt mało. O ile dobrze pamiętam klon karniwal jest w wątku niepolecanych drzew. Poczytaj
amelia_b 09:23, 24 sie 2015

iwka napisał(a)

ciemno wszędzie, głucho wszędzie , co to będzie?
Dzięki Amelka

He he moja teściowa to się kiedyś śmiała że jak prądu nie ma to się dzieci robi dobrze że mój był w pracyhi hi. I co w temacie placykiem słychać
Kawa 09:30, 24 sie 2015

dzień dobry
rany boskie ile naskrobali
burza mózgów niezła

co do kamyczków nie doradze bo kiepska w tym jestem
sama nie moge się u siebie na nic zdecydować

ale dobrą energię zostawiam
iwka 11:16, 24 sie 2015

Iwcia napisał(a)
Jaki wymiar ma ten fragment z kamykiem? Na drzewo żeby nie było zbyt mało. O ile dobrze pamiętam klon karniwal jest w wątku niepolecanych drzew. Poczytaj

placyk ma 1mx2m, ale w razie czego mogę trochę powiększyć, tylko musiałabym jeden rząd bukszpanów przesadzić, zresztą tam wokół jest jeszcze sporo miejsca i z większych to tylko świerk i jałowiec rośnie
tego karniwala wygooglałam i nie widzi mi się, mowa była o klonie katsura
tylko ja się cały czas zastanawiam czy to dobre miejsce dla klona, stanowisko nasłonecznione, w południe przez dwie-trzy godziny torchę cienia ze świerków, więć chyba ok, ale tu wieje dość mocno.
iwka 11:17, 24 sie 2015

Kawa napisał(a)
dzień dobry
rany boskie ile naskrobali
burza mózgów niezła

co do kamyczków nie doradze bo kiepska w tym jestem
sama nie moge się u siebie na nic zdecydować

ale dobrą energię zostawiam

naskrobali i efektów na razie nie ma, bo ja bojąca, albo niezdecydowana
Iwcia 11:23, 24 sie 2015

Na moje oko zbyt mało na drzewo. Klon palmowy byłby ok. Ale twój ogród, ty decydujesz,
iwka 11:25, 24 sie 2015

amelia_b napisał(a)

He he moja teściowa to się kiedyś śmiała że jak prądu nie ma to się dzieci robi dobrze że mój był w pracyhi hi. I co w temacie placykiem słychać

w temacie placyka wydumałam tak:
na pewno bedzie drzewko z klonów podobuje mi się:
ORANGE DREAM
KAMSURA
ATROPURPUREUM

Co byście powiedziały na
BEZ CZARNY BLACK LACE

Podoba mi sie również robinia, tylko muszę jeszcze znaleźć jaka, bo widziałam u Marty Zielonej chyba taką bezkolcową, nawet miałam zapisaną nazwę ale gdzieś wsadziłam