Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 17:07, 26 wrz 2015

KasiaW76 napisał(a)
To tylko ta pogoda. Właśnie zaczęłam się przekonywać, że ogród potrzebuje w takie dni koloru żółtego dla rozjaśnienia właśnie w takie dni

po tym co napisałaś poszłam i sprawdziłam, mało mam żółtego, za mało
iwka 17:10, 26 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
U mnie też szaro buro i ponuro do tego wieje i pada od czasu do czasu,wychodzić się nie chce,bo i po co he he mnie jak w tamtym roku nie było 5 tygodni to pierwsze co to łazienki szorowałam bo stwarzały zagrożenie epidemiologiczne, he he a ciebie dwa dni nie było,to jeszcze nie jest tak źle buziaki przesyłam ogród jak zawsze pięknie się prezentuje

Dzięki Amelciu, pierwsze co, to polatałam po ogrodzie, coś tam zaczęłam dziobać i deszcz mnie pogonił, a i w domu nie bardzo mi się chciało, więc kolejny dzień spędzony na lenistwie
iwka 17:12, 26 wrz 2015

Anda napisał(a)
Ładne rabaty, masz co pokazywać

w tym roku zaczęłam dopiero trochę prostować ten mój ogród i tworzyć te rabaty, jeszcze parę lat i może będę wiedziała co chcę

ps. ta Twoja kropla, chyba mi się dzisiaj przyśni, piękna
iwka 17:18, 26 wrz 2015

Basilikum napisał(a)
wywachalam tu mufiny
teraz lece rabaty ogladac

Iza mufiny były...... pyszne, niestety niefotogeniczne
dałam ciała po całości, na początku, co nigdy mi się to nie zdarzyło zapomniałam dodać cukru, gapa, a potem jak już przyszło do nakładania ciasta do foremek nie mogłam znaleźć blaszki córka mi przypomniała, że pożyczyłam cioci i tak oto muffiny piekły się w samych papilotach i zamiast pięknych babeczek wyszły bardzo smaczne placki chyba mnie skleroza bierze
Basilikum 17:18, 26 wrz 2015

iwka napisał(a)
Kilka zdjęć, ciągle te same miejsca ale dla pamieci

ta konieczynke mam jako rosline pokojowa, wystawiam ja w lecie na okno przed domem ale na grzadce jeszcze nie widzialam. Ona nie zimuje u Ciebie?? wykopujesz na zime? super wyglada
iwka 17:25, 26 wrz 2015

Basilikum napisał(a)

ta konieczynke mam jako rosline pokojowa, wystawiam ja w lecie na okno przed domem ale na grzadce jeszcze nie widzialam. Ona nie zimuje u Ciebie?? wykopujesz na zime? super wyglada

tak trzeba ją wykopać, ja przechowuję tylko same cebulki, wiosną wysadzam do doniczek, a potem do ziemi w ubiegłym roku miałam w doniczkach i nie były takie ładne, zapominałam o podlewaniu
Basilikum 17:35, 26 wrz 2015

moja zawsze pieknie rosnie i wszyscy ja podziwiaja, musze ja rozsadzic, by miec ich wiecej
amelia_b 20:15, 26 wrz 2015

iwka napisał(a)

Dzięki Amelciu, pierwsze co, to polatałam po ogrodzie, coś tam zaczęłam dziobać i deszcz mnie pogonił, a i w domu nie bardzo mi się chciało, więc kolejny dzień spędzony na lenistwie
czasem to trzeba się polecić,o ja np jutro prócz pomalowania paznokci nie mam nic w planach na obiad jadę do mamy,to niedzielne stanie przy grach mi odpadło tak jutro się lenie do potęgi
Warmia 22:02, 26 wrz 2015

iwka napisał(a)

Iza mufiny były...... pyszne, niestety niefotogeniczne
dałam ciała po całości, na początku, co nigdy mi się to nie zdarzyło zapomniałam dodać cukru, gapa, a potem jak już przyszło do nakładania ciasta do foremek nie mogłam znaleźć blaszki córka mi przypomniała, że pożyczyłam cioci i tak oto muffiny piekły się w samych papilotach i zamiast pięknych babeczek wyszły bardzo smaczne placki chyba mnie skleroza bierze

Ważne, że smaczne. Narobiłaś mi smaka Jutro muszę coś upiec, tylko jeszcze nie wiem co
Basilikum 23:24, 26 wrz 2015

no wlasnie nie wazne czy mufiny czy placki, wazne, ze smaczne

jejku jak ja bym czciala taki dzien na malowanie paznokci i nic nierobienie.