Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

agnieszka_m 20:59, 07 paź 2015

iwka napisał(a)

no i zaczęło się

Moja starsza też chora od niedzieli trzy dni miala goraczkę 38,5 i dalej jest niewyrazna jutro chyba do doktora trzeba będzie się udać
olga80 21:13, 07 paź 2015

ziemia jak skała pewnie deszczu brak jak u mnie a do tego zimny przeszywający wiatr. Pozdrawiam
babka 21:42, 07 paź 2015

Mnie też ze szpadlem w ręku ciemności zastały do tego wiało pioruńsko zimno. Nie można się z robotą rozpędzić.
Czekam na finał wykopków i zdjęcia
amelia_b 21:51, 07 paź 2015

agnieszka_malysa napisał(a)

Moja starsza też chora od niedzieli trzy dni miala goraczkę 38,5 i dalej jest niewyrazna jutro chyba do doktora trzeba będzie się udać
Ja do doktora pognałam od razu,ja już nie czekam, u mnie młody często zapalenie krtani łapie,trzy razy już w szpitalu wyladowalismy, ostatnim razem na trzy dni,teraz inhalator,leki rozkurczowe i inne mam w domu,i zastrzyki jak by się dusił,taki mały oddział ratunkowy mam w domu u mnie mąż przeszkolony z pierwszej pomocy,i przy ostatnim ataku się przydała jego wiedzą jak się młody dusił,od razu go w kołdrę ominął i na mróz wyniósł żeby mu się krtań rozkurczyła
amelia_b 21:54, 07 paź 2015

Ja to się martwię że cię Iwciu mrozy kochana zostaną i wtedy to na pewno szpadla nie wsadzisz
agnieszka_m 21:54, 07 paź 2015

amelia_b napisał(a)
Ja do doktora pognałam od razu,ja już nie czekam, u mnie młody często zapalenie krtani łapie,trzy razy już w szpitalu wyladowalismy, ostatnim razem na trzy dni,teraz inhalator,leki rozkurczowe i inne mam w domu,i zastrzyki jak by się dusił,taki mały oddział ratunkowy mam w domu u mnie mąż przeszkolony z pierwszej pomocy,i przy ostatnim ataku się przydała jego wiedzą jak się młody dusił,od razu go w kołdrę ominął i na mróz wyniósł żeby mu się krtań rozkurczyła

Ja bylam w niedzielę na pogotowiu i we wtorek u rodzinnego bo nic nie przechodziło i dalej jest słaba a za tydzień w środę pasowanie pierwszoklasistów ma musi się wykurować
amelia_b 21:56, 07 paź 2015

Ja bylam w niedzielę na pogotowiu i we wtorek u rodzinnego bo nic nie przechodziło i dalej jest słaba a za tydzień w środę pasowanie pierwszoklasistów ma musi się wykurować
My mamy 16 w piątek a dali jej antybiotyk?
agnieszka_m 22:02, 07 paź 2015

amelia_b napisał(a)
My mamy 16 w piątek a dali jej antybiotyk?

Nie na pogotowiu powiedziala ze jest przeciwniczką antybiotyków a rodzinny nic nie wysluchal stwierdzil że to wirus i syropy tylko
amelia_b 22:08, 07 paź 2015

Nie na pogotowiu powiedziala ze jest przeciwniczką antybiotyków a rodzinny nic nie wysluchal stwierdzil że to wirus i syropy tylko
mnie to czasem ręce opadają, ja to swojemu czasem robię syrop z cebuli tak dodatkowo,a moja koleżanka z pracz pracy robi z mlecza
agnieszka_m 22:13, 07 paź 2015

amelia_b napisał(a)
mnie to czasem ręce opadają, ja to swojemu czasem robię syrop z cebuli tak dodatkowo,a moja koleżanka z pracz pracy robi z mlecza

Z cebuli też nieraz robię. A 13 do alergologa jeszcze z nią mam