ha ha moje są jeszcze lepsze, bo otwieraja się całe razem z tymi szprosami, kit mi tylko odpada ciągle, bo jedno kornik zaczął już wpierniczac
jak się przeprowadzaliśmy to jak najtańszym kosztem chcieliśmy ten drewniak wyremontować i stolarz nam robił te okna, chciałam takie zwykłe bez tych szprosów, ale posłuchałam go głupia i się na nie zgodziłam, bo mówił, że mały domek, to takie okna będą brzydko wyglądać
3 okna, cztery strony w kazdym, jedna połówka trzy szyby razy dwie strony, razem 12 szybek w jednym, razy trzy = 36 mam najwięcej
hi hi no i siedzi dumny wczoraj, rozłożył ją na środku kuchni i patrzy się na tę spawarkę i pyta: kochanie co pierwsze będziesz spawać, pewnie panele, potem podpory do tych białych kwiatów. Jutro jeszcze elektrody Ci kupię
no ja miałam mieć zamocowane jeszcze takie haczyki, ale przez kilka lat nie było czasu i teraz jak otworzę latem i jak zawieje, to jak pierdziachnie to całe okno w ścianę, to patrzę tylko czy szyby całe