Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

AnnaCh 10:16, 08 gru 2015

amelia_b napisał(a)
he he księgowa
To samo pomyślałam
Mężuś wczoraj dostał kase na święta, to chyba pójdę sobie kupić prezent, tego Karchera, bo mnie to mycie okien wykańcza. Jak tak polecacie, to spróbuję.
iwka 10:21, 08 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
To samo pomyślałam
Mężuś wczoraj dostał kase na święta, to chyba pójdę sobie kupić prezent, tego Karchera, bo mnie to mycie okien wykańcza. Jak tak polecacie, to spróbuję.
kup kup sobie, tylko początki chyba trudne, trzeba do wprawy dojść

nie powiem, żeby spawarka mi się nie podobała, ale wczoraj sama zrobiłam sobie jeszcze prezent i kupiłam cotton balls miałam robic, ale stwierdziłam, że mi się już nie chce
amelia_b 10:28, 08 gru 2015

iwka napisał(a)
kup kup sobie, tylko początki chyba trudne, trzeba do wprawy dojść

nie powiem, żeby spawarka mi się nie podobała, ale wczoraj sama zrobiłam sobie jeszcze prezent i kupiłam cotton balls miałam robic, ale stwierdziłam, że mi się już nie chce
w janinie były po 49 zł bodajże, mój mi mówił, no ale żeby zadzwonić że są i kupić to nie pomyślał
iwka 10:37, 08 gru 2015

amelia_b napisał(a)
w janinie były po 49 zł bodajże, mój mi mówił, no ale żeby zadzwonić że są i kupić to nie pomyślał

no kupiłam właśnie w janinie po 39 były i stwierdziłam, że sie nie opłaca robić, kupić nitki, klej, lampki to pewnie na to samo wyjdzie tylko satysfakcji nie ma, że samemu się zrobiło, no ale nie wszystko trzeba umieć

wpadłam rano do swojej po drodze do pracy, patrzę że zostały już tylko białe, więc do szefa dzwonię, że się spóźnię obleciałam kilka i powiem, że myślałam już, że nie kupię, rozchodziły się szybko
Kawa 10:51, 08 gru 2015

ja widziałam że mają w biedrze być chyba
tez mnie nosi żeby sobie kupić
Kawa 10:52, 08 gru 2015

ja nawet balony kupiłam ze robić będę
ale jak nadmuchałam jednego to jakiś taki bardziej jajowaty z cyckiem niż okrągły i się rozmyśliłam
iwka 10:59, 08 gru 2015

Kawa napisał(a)
ja nawet balony kupiłam ze robić będę
ale jak nadmuchałam jednego to jakiś taki bardziej jajowaty z cyckiem niż okrągły i się rozmyśliłam
no miałam to samo właśnie
Kawa 11:07, 08 gru 2015

iwka napisał(a)
no miałam to samo właśnie

heheh chociaz balony cycate hihi
amelia_b 11:12, 08 gru 2015

iwka napisał(a)

no kupiłam właśnie w janinie po 39 były i stwierdziłam, że sie nie opłaca robić, kupić nitki, klej, lampki to pewnie na to samo wyjdzie tylko satysfakcji nie ma, że samemu się zrobiło, no ale nie wszystko trzeba umieć

wpadłam rano do swojej po drodze do pracy, patrzę że zostały już tylko białe, więc do szefa dzwonię, że się spóźnię obleciałam kilka i powiem, że myślałam już, że nie kupię, rozchodziły się szybko
o widzisz taniej o dychę mój to chyba specjalnie tak mi powiedział co bym 50 dych nie wydala, chyba dziś zajdę i zobaczę czy coś zostało natchnęłaś mnie z tym bluszczem, chyba sobie wianek zrobię byłam w niedziele na dzikiej róży to akurat trochę świątecznie będzietrochę szyszek i będzie jak znalazł
nawigatorka 11:24, 08 gru 2015

Ja okien mam 16 wszystkie do ziemi.wszystkie wielkie,w tym na wysokosci,trojkTy nieotwierane... do tego brak firan wiec widac wszystko.ale uzywam wody,szmatku i tradycyjnej sciagaczki i robota w rekach sie pali