Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

JoannaDe 10:32, 28 lut 2016

iwka napisał(a)
no zdrowe to na pewno, dodatkowo oczyszczają i dodają wigoru Dziewczyny ciągle o tych koktajlach pisały, a ja myślałam że mi to przez gardło nie przejdzie, nie jest tak źle Dodatkowo zaczęłam zagłębiać się w moje schorzenie i dowiedziałam się również że przy nim fajnie poprawia samopoczucie, więc czemu nie spróbować

tu jest fajna stronka http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/podstawy.html

Temat koktajli zmusił mnie do odezwania się. Witam się, chyba po raz pierwszy, w Twoim wątku.

Stronka z koktajlami fajna. Sama tez od czasu robię dla siebie i dzieci te pychotki.

U mnie króluje koktajl z banana, szpinak lub jarmuż oraz mleko. Jak mi się chce to zamiast mleka krowiego robię kokosowe albo mleko migdałowe. Pychotka.
anbu 10:50, 28 lut 2016

Przykro mi burzyć waszą wiarę ale te koktajle/soki na prawdę nie mają nic wspólnego ze zdrowiem. Widać to będzie (niestety) dopiero w dłuższej perspektywie. Na początku jest zachwyt, że to takie fajne, oczyszcza itd. ale w rzeczywistości jest odwrotnie - wychładza, rozregulowuje pracę narządów.
Uwierzcie troszkę na ten temat wiem
Ale w związku z tym, że to forum ogrodowe a nie żywieniowe to więcej nic nie napiszę, bo uważam że każdy musi sam do pewnych wniosków dojść

Polecę Wam tylko stronkę gdzie o zdrowiu napisano już chyba wszytko
Polecam książki tej autorki.

O zdrowiu wszystko

Pozdrawiam.
Makao_J 10:58, 28 lut 2016

iwka napisał(a)
no coś tak właśnie czuję od wczoraj cień na sobie

Jestem szpiegiem z krainy deszczowców
amelia_b 12:49, 28 lut 2016

Iwonka byłam u mamy na obiedzie i zrobiłam zdjęcie tych kulek z tuji co się ich nie tnie u siebie wstawiłam
lindsay80 14:01, 28 lut 2016

miałam do nadrabiania 50 stron, bo ostatnio czasu nie było na regularne czytanie.
Ale fajnie się czytało, o psie czesanym grabiami, kostiumach do senatorium
Widziałam zakupy i wysiewy... przy okazji jaką wysiewałaś szałwię i po ilu dniach powschodziła?
Carex the beatles tak samo u nie wygląda... chyba się nie pokochamy, albo zmienię o nim zdanie jak go przesadzę do cienia.
ID masz przepiękne!

Też koktajle popijam, pierwszy raz czytam, że nie mają nic wspólnego ze zdrowiem, musze tę stronkę poczytać co Anbu podaje, mimo wszystko chyba lepiej taki posiłek wciągnąć niż jakieś czekoladki, ciasteczka, czy tym podobne.
iwka 15:38, 28 lut 2016

JoannaDe napisał(a)

Temat koktajli zmusił mnie do odezwania się. Witam się, chyba po raz pierwszy, w Twoim wątku.

Stronka z koktajlami fajna. Sama tez od czasu robię dla siebie i dzieci te pychotki.

U mnie króluje koktajl z banana, szpinak lub jarmuż oraz mleko. Jak mi się chce to zamiast mleka krowiego robię kokosowe albo mleko migdałowe. Pychotka.
Witaj u mnie Ja już byłam u Ciebie, widziałam piękny domek
iwka 15:40, 28 lut 2016

anbu napisał(a)
Przykro mi burzyć waszą wiarę ale te koktajle/soki na prawdę nie mają nic wspólnego ze zdrowiem. Widać to będzie (niestety) dopiero w dłuższej perspektywie. Na początku jest zachwyt, że to takie fajne, oczyszcza itd. ale w rzeczywistości jest odwrotnie - wychładza, rozregulowuje pracę narządów.
Uwierzcie troszkę na ten temat wiem
Ale w związku z tym, że to forum ogrodowe a nie żywieniowe to więcej nic nie napiszę, bo uważam że każdy musi sam do pewnych wniosków dojść

Polecę Wam tylko stronkę gdzie o zdrowiu napisano już chyba wszytko
Polecam książki tej autorki.

O zdrowiu wszystko

Pozdrawiam.

hmmm nie wiem co napisać, pierwszy raz słyszę taką opinię, muszę bardziej poznać temat
iwka 15:41, 28 lut 2016

Makao_J napisał(a)

Jestem szpiegiem z krainy deszczowców
Karrrramba
iwka 15:42, 28 lut 2016

amelia_b napisał(a)
Iwonka byłam u mamy na obiedzie i zrobiłam zdjęcie tych kulek z tuji co się ich nie tnie u siebie wstawiłam
hehe widziałam
iwka 15:44, 28 lut 2016

lindsay80 napisał(a)
miałam do nadrabiania 50 stron, bo ostatnio czasu nie było na regularne czytanie.
Ale fajnie się czytało, o psie czesanym grabiami, kostiumach do senatorium
Widziałam zakupy i wysiewy... przy okazji jaką wysiewałaś szałwię i po ilu dniach powschodziła?
Carex the beatles tak samo u nie wygląda... chyba się nie pokochamy, albo zmienię o nim zdanie jak go przesadzę do cienia.
ID masz przepiękne!

Też koktajle popijam, pierwszy raz czytam, że nie mają nic wspólnego ze zdrowiem, musze tę stronkę poczytać co Anbu podaje, mimo wszystko chyba lepiej taki posiłek wciągnąć niż jakieś czekoladki, ciasteczka, czy tym podobne.

no trochę się rozgadałyśmy co do czekoladek ta zgadzam się z Tobą

siałam szałwię omączoną 19 lutego, ładnie poschodziła, dzisiaj wygląda tak

Edit. No i zdjęcia nie mogę załączyć.