Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

nawigatorka 10:52, 29 kwi 2016

Ale to trzcinnik kf czy molinia kf
iwka 10:54, 29 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
Ale to trzcinnik kf czy molinia kf
trzcinnik
zoja 10:56, 29 kwi 2016

iwka napisał(a)
no i to delikatne podlewanie, albo pryskanie Dlatego podziwiam wszystkich którzy sieją i to w jakich ilościach Zoja o Tobie mówię mistrzuniu

Kurczaki! chyba polke na te mistrzowskie medale musze sobie sprawic
I zainwestowac w czerwone kokardki na roslinki

Ps. Po takich inwestycjach tegorocznych (regaly, wielodoniczki i spryskiwacz) to ja w nastepnym roku nie rezygnuje z siewu
wystarczy ziemia (kupic jesienia gdy wyprzedaja za grosze) i nasionka i zabawa od poczatku
Tylko tym razem wysieje polowe
iwka 10:58, 29 kwi 2016

ja wczoraj jak przyjechałam z tymi workami tak się zachwycałam ta kupą że nawet w tym zachwycie mówię do męża zobacz jak to pachnie, jak to ładnie wygląda nic nie powiedział, ale spojrzenie mnie na wylot przeszło
iwka 11:01, 29 kwi 2016

kasja83 napisał(a)
Hop hop!Tak się melduję, ze żyjęStrasznie marne te konwalikiTo wcześniej nie miałaś tam kamyczka, że podejrzewasz, że wymarzły od kamyczka?
rósł bez kamieni, podzieliłam w ubiegłym roku i przesadziłam w to miejsce. Tak myślę że w zimę kamień bardziej zimny, może miejsce bardziej wietrzne, sama nie wiem dlaczego. Do tej pory nigdy tak nie wyglądał, a może po prostu taki rok, w kilku wątkach juz się z takim zmarźniętym spotkałam.
nawigatorka 11:02, 29 kwi 2016

iwka napisał(a)
trzcinnik
a kiedy go sadzilas?
iwka 11:04, 29 kwi 2016

zoja napisał(a)

Kurczaki! chyba polke na te mistrzowskie medale musze sobie sprawic
I zainwestowac w czerwone kokardki na roslinki

Ps. Po takich inwestycjach tegorocznych (regaly, wielodoniczki i spryskiwacz) to ja w nastepnym roku nie rezygnuje z siewu
wystarczy ziemia (kupic jesienia gdy wyprzedaja za grosze) i nasionka i zabawa od poczatku
Tylko tym razem wysieje polowe
kokardki koniecznie no po takiej inwestycji to koniecznie musisz kontynuować, tym bardziej że super Ci idzie
zoja 11:05, 29 kwi 2016

iwka napisał(a)
ja wczoraj jak przyjechałam z tymi workami tak się zachwycałam ta kupą że nawet w tym zachwycie mówię do męża zobacz jak to pachnie, jak to ładnie wygląda nic nie powiedział, ale spojrzenie mnie na wylot przeszło

iwka 11:06, 29 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
a kiedy go sadzilas?
w ubiegłym roku coś w lipcu chyba, teraz go podzieliłam na pół.
nawigatorka 11:12, 29 kwi 2016

To eielki Ci urósł.moj sadzony w pazdzierniku nie jest az tak okazaly.przynajmniej na razie