Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Mirka 10:47, 17 maj 2016

No widzisz wygrzebałam Nie masz za dużo siewek trawek możemy się wymienić np.na stipę
iwka 10:50, 17 maj 2016

Mirka napisał(a)
No widzisz wygrzebałam Nie masz za dużo siewek trawek możemy się wymienić np.na stipę
stipę mam Ile chcesz?
alis 10:53, 17 maj 2016

iwka napisał(a)

sama nie wiem czy warto, drogie 16 zł sadzonka

Ja płaciłam 10,90 za suche patyki i do tej pory nie widać żadnych zielonych ździebeł, więc wydaje mi się, że warto. A dasz namiary na szkółkę?
iwka 10:54, 17 maj 2016

Kawa napisał(a)

a Jola chciała może jej ?
ja twoją podzieliłam i odchorowała strasznie - może to moja wina?
pouszczykuję ten rozchodnik
a ptasie łapki może masz ?
bitelsa przyjmę też chętnie
Tak pamiętam o Joli Ptasie podzieliłam w tym roku, jedną mogę Ci dorzucić one jeszcze do podziału się nadają.

Kłosownicę pewnie ciężko było podzielić, bo to dwuletnia kępa była. Jak puszcza młode to te stare możesz uciąć
Kawa 10:56, 17 maj 2016

iwka napisał(a)
Tak pamiętam o Joli Ptasie podzieliłam w tym roku, jedną mogę Ci dorzucić one jeszcze do podziału się nadają.

Kłosownicę pewnie ciężko było podzielić, bo to dwuletnia kępa była. Jak puszcza młode to te stare możesz uciąć

to nie dawaj ptasich spokojnie poczekam

cięzko się dzieliła ale żyje
tylko zebrać się musi co nei jest łatwe bo zimno ciągle trawy marnie rosną
iwka 10:56, 17 maj 2016

alis napisał(a)

Ja płaciłam 10,90 za suche patyki i do tej pory nie widać żadnych zielonych ździebeł, więc wydaje mi się, że warto. A dasz namiary na szkółkę?
zaraz wyślę. Pytałam właśnie czy już ruszyła, odpisali że jest zielona, myślę sobie pewnie buja, poprosiłam o foto i przysłali. One pewnie pędzone, ale u dziewczyn też już ładne są
amelia_b 10:58, 17 maj 2016

iwka napisał(a)
zaraz wyślę. Pytałam właśnie czy już ruszyła, odpisali że jest zielona, myślę sobie pewnie buja, poprosiłam o foto i przysłali. One pewnie pędzone, ale u dziewczyn też już ładne są
nie no ładny jest, pamiętasz moje patyczaki? 1/5 tego ML nie pamiętam tylko ceny ale coś drogo mnie to wyszło i z gołymi korzeniami były
Zana 10:59, 17 maj 2016

Cofnęłam się teraz do zdjęć szerszych kadrów i pięknie jest. Muszę szybko, bo w robocie jestem
leon60 11:00, 17 maj 2016

cudna soczysta ta kłosownica
iwka 11:01, 17 maj 2016

amelia_b napisał(a)
nie no ładny jest, pamiętasz moje patyczaki? 1/5 tego ML nie pamiętam tylko ceny ale coś drogo mnie to wyszło i z gołymi korzeniami były
no to chyba kupię