Nie doczytałam wczoraj i nie wiem, czy już masz zidentyfikowane te kwiatki co się na noc zamykają? Zdjęcia nie widziałam, więc strzelam, że dobrze myślę - jakby co obejrzyj sobie śniedki na gugielu - cebulowe one i wredne, mnożą się jak dzikie i zawsze wyjdą, nawet jak mają 2 metry do powierzchni. Terminatory małe.
haha nie tak do końca po swojemu. Jak zaczynaliśmy budowę, a było to kilka lat temu podobało mi się co innego, no i byłam posluszna , teraz się buntuje i zmieniły mi się upodobania. Dach był moja decyzja i nadal mi się podoba, chyba jedyna rzecz z której jestem zadowolona. Okna, uuuu długi temat, mało rozwodu nie było A te aż i tak jedno do zmiany. Też mam małe ale cóż
Trawki to: trzcinnik overdam, rozplenica Little boy, carex montana i Hakonechloa macra
Iwona Od nowa... :) Jak mam czas, to leżę i odpoczywam, jak nie mam, to tylko leżę.