Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

leon60 19:21, 25 maj 2016

ML całkiem całkiem ale musiałabym do dołka dać ze trzy sadzonki
anbu 20:41, 25 maj 2016

Śliczne trafffki Żabko. Pokaż zdjęcia jak posadzisz
tulucy 21:00, 25 maj 2016

Nie doczytałam wczoraj i nie wiem, czy już masz zidentyfikowane te kwiatki co się na noc zamykają? Zdjęcia nie widziałam, więc strzelam, że dobrze myślę - jakby co obejrzyj sobie śniedki na gugielu - cebulowe one i wredne, mnożą się jak dzikie i zawsze wyjdą, nawet jak mają 2 metry do powierzchni. Terminatory małe.
amelia_b 21:33, 25 maj 2016

Widziałam cieszę się bardzo że już są
iwka 21:51, 25 maj 2016

Mirka napisał(a)
Teraz to sie zatrawkujesz na maksa
bo ja kocham się w trawach
iwka 22:01, 25 maj 2016

Shemsi napisał(a)
Też poproszę namiary na ML Z moich 5 sztuk kupionych na jesieni, też u p. Trawki przeżył jeden, do tego wypadły wszystkie rozplenice i barony. Zostałam z jednym ML i dwiema ptasimi łapkami.

A pozostałe trawiszcza to co to to? Stipa piękna mniam, muszę zanabyć koniecznie w najbliższym rzucie zakupowym

edit: popatrzyłam sobie na zdjęcia, ładnie pani ma, no ładnie bardzo. I domek super będzie, nawet z łukami. I tak więcej masz po swojemu, niż ja. Ja to staram się ignorować okna w swoim domu, jakby to ode mnie zależało byłyby duuuuużo większe, a tak są ni przypiął ni przyłatał, ale cóż.
haha nie tak do końca po swojemu. Jak zaczynaliśmy budowę, a było to kilka lat temu podobało mi się co innego, no i byłam posluszna , teraz się buntuje i zmieniły mi się upodobania. Dach był moja decyzja i nadal mi się podoba, chyba jedyna rzecz z której jestem zadowolona. Okna, uuuu długi temat, mało rozwodu nie było A te aż i tak jedno do zmiany. Też mam małe ale cóż

Trawki to: trzcinnik overdam, rozplenica Little boy, carex montana i Hakonechloa macra
iwka 22:02, 25 maj 2016

leon60 napisał(a)
ML całkiem całkiem ale musiałabym do dołka dać ze trzy sadzonki
bo Ty Olu potrzebujesz grubaskow
iwka 22:05, 25 maj 2016

anbu napisał(a)
Śliczne trafffki Żabko. Pokaż zdjęcia jak posadzisz
ciemność mnie zastała ale nie ma co się spodziewać wielkiego łoł sadzę tam gdzie mam przygotowane miejsce, wszystko w rządkach overdama podzieliłam na pół i mam tym sposobem 10
iwka 22:08, 25 maj 2016

tulucy napisał(a)
Nie doczytałam wczoraj i nie wiem, czy już masz zidentyfikowane te kwiatki co się na noc zamykają? Zdjęcia nie widziałam, więc strzelam, że dobrze myślę - jakby co obejrzyj sobie śniedki na gugielu - cebulowe one i wredne, mnożą się jak dzikie i zawsze wyjdą, nawet jak mają 2 metry do powierzchni. Terminatory małe.
wiesz co Lucy, to one, sprawdziłam właśnie, straszysz czy poważnie mówisz? dwie kępki mam, urocze takie
iwka 22:08, 25 maj 2016

amelia_b napisał(a)
Widziałam cieszę się bardzo że już są
w przyszłym tygodniu będą u Ciebie