Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 12:15, 01 cze 2016

amelia_b napisał(a)
pracusiu jak mija dzień, wzięłam jutro wolne co by " Iwonkowy zakątek" zrobić, dziś mam zamiar zacząć
o zesz Ty orzeszku mi wolnego to już nie dadzą w tym roku wczoraj narzekałam na brak pracy a dzisiaj hihi na zakrętach nie wyrabiam ale tak właśnie lubię, coś się dzieje, dzień szybko zleci przerwa na kawkę i dalej wio
iwka 12:16, 01 cze 2016

kasja83 napisał(a)

Też robię wielkie oczy
Ja sobie taaaakie pędzące wątki zostawiam na wieczory-zamiast książek
a ja mam dwie książki zaczęte i nie mam kiedy doczytać na wyjazd zabiorę, tyle wolnego czasu będę miała że hoho
iwka 12:20, 01 cze 2016

Kawa napisał(a)
sliczny mak
powiem Ci że mi się tak do końca nie widzi, pierwszy rok kwitnie, wydawał mi się taki jakiś bardziej pełny jak kupowałam, no ale jest jaki jest, płatki ma takie delikatne jak bibułka
iwka 12:20, 01 cze 2016

Zana napisał(a)
No, dokończyłam dzisiaj. Dyskusje pracownicze przeczytałam, nie powiem co myślę, bo każdy człowiek jest inny i sam musi zdecydować. Masz bardzo piękny mak i piwonie. Trawki zakupione niech szybko i bujnie rosną. A wczoraj przypomniało mi się, że jest coś takiego jak carex montana i wymyśliłam, że posadzę przy rzeźbie. Zaglądam do Ciebie, a Ty właśnie kupiłaś. ML kupowałam w zeszłym roku o wyglądzie takim jak Twoje, za wiele mi przez sezon nie przyrosły, a przez zimę zdechły.
myślę że z montaną będzie piękne Twojej damie ja też kupiłam sobie 5 sztuk dzięki Amelce a wiesz, że jest na forum jeszcze jeden ogród z piękną rzeźbą? wczoraj przypadkiem tam trafiłam
iwka 12:22, 01 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
Piękna piwonia. Mam taką ale jeszcze w pąkach. Mak ciekawy.
czy możliwe, że zmieniają się kolory piwoniom ?
iwka 12:22, 01 cze 2016

Monka napisał(a)
Iwonka wątek super, bywać u Ciebie to relaks po długim dniu , i tyle się można nauczyć
oj jak mi miło, wpadaj częściej
amelia_b 12:24, 01 cze 2016

iwka napisał(a)
o zesz Ty orzeszku mi wolnego to już nie dadzą w tym roku wczoraj narzekałam na brak pracy a dzisiaj hihi na zakrętach nie wyrabiam ale tak właśnie lubię, coś się dzieje, dzień szybko zleci przerwa na kawkę i dalej wio
ja się ciesze bo koleżanki moje wróciły to zmykam na wolne,potem znów będzie ciężko. zaraz jajo zniosę tak się nie mogę doczekać
iwka 12:25, 01 cze 2016

Zana napisał(a)

Iwka co to jest? Nadrabiam u Ciebie, no ale żeby w kilka dni tyle stron nastukać to jest mistrzostwo! Jeszcze 16 mi zostało, idę czytać dalej

to rudbekia black beauty, taka śmieszna, płatków prawie nie ma, tylko ten ciemny środek. Miałam trzy, jedna coś w ubiegłym roku padła. Może w większej ilości to fajnie by wyglądały ale dwie to tak sobie
iwka 12:25, 01 cze 2016

margaretka3 napisał(a)
Ale ładny masz mak. Piwonie też piękniaste
Uff, kosmosy rzeczywiście się różnią. Więc wtopy nie będzie
hihi wtopy nie będzie
iwka 12:28, 01 cze 2016

MariBere napisał(a)
Nadgoniłam pędzący wątek. O wszystkim tu można przeczytać: o wychowywaniu dzieci i o zmianie pracy i o biznesie kłosownicowym. I ładne fotki pooglądać.
Też mam śniedka baldaszkowatego w ogrodzie.
Pozdrawiam
hihi masz rację, mój wątek taki trochę plotkarski

jak oceniasz tego śniedka, upierdliwy bardzo?