Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 08:38, 06 cze 2016

Sylvana napisał(a)
Czekam na kwitnącą lawendę będzie wow przy takich połaciach.
Jakaś wysoka wyrosła czy to tylko na zdjęciach tak wygląda?
faktycznie jest wysoka, pewnie z 50-60 cm ma chyba popiół z grila jej służy
iwka 08:40, 06 cze 2016

alis napisał(a)

Same śliczności Iwka Co to takiego na dwóch pierwszych fotach?
to pęcherznica hihi też doczekałam się po trzech latach kwiatów zawsze wiosną cięłam a okazało się że ona na zeszłorocznych pędach kwitnie
Kawa 08:42, 06 cze 2016

iwka napisał(a)
faktycznie jest wysoka, pewnie z 50-60 cm ma chyba popiół z grila jej służy

no to ja też chyba zacznę rzucać
iwka 08:42, 06 cze 2016

jolka napisał(a)
Iwonka ja lawendę zawsze tak niziutko ciacham. Tnę w malutka kulkę, do suchych pędów. Potem mam przez pół miesiąca stracha - ruszy czy nie ruszy A potem jest już pięknie ....

ja mam ją w szpalerze i gęsto posadzona, nie mogę w kulkę bo ni ma jak lecę nożycami w kant, jak żywopłot ale sadzoneczki nowe już w kulki tnę moja będzie miała teraz czwarty rok, więc już starsza jest, ale widać że cięcie jej nie straszne
iwka 08:45, 06 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Żabcia ile Ty tych ML potrzebujesz?
Na giełdzie Pan ma piękne po 10 zł, dwa kupilam na podmianę takich co parę zdzibel wypuścily to zrobię dla Cię fotki, może bym Ci kupiła i wysłała jak bardzo w potrzebie jesteś?
Edytko, kochana, bardzo dziękuję kupiłam na necie, srednie te sadzonki, ale już widzę że puszczają nowe młode. Może urośnie
Mirka 08:50, 06 cze 2016

iwka napisał(a)
to pęcherznica hihi też doczekałam się po trzech latach kwiatów zawsze wiosną cięłam a okazało się że ona na zeszłorocznych pędach kwitnie
Zobacz jak moja pęcherznica kwitnie.Dobrze że z córcią ok i na wycieczkę pojechała Pozdrawiam
amelia_b 08:51, 06 cze 2016

iwka napisał(a)
hehe ja już dzisiaj od 4 na nogach młodą na wycieczkę oddelegowałam oczywiście u nas nic w spokoju nie może być z soboty na niedzielę pół nocy na sorze przesiedziałam, tak się kończy jazda na deskorolce ale na szczęście nic poważnego się nie stało, dodatkowy bagaż w postaci opasek elastycznych, maści i żeli i pojechała
o matko i córko niemożliwa jest Twoja córciaśpij dziś ile się da
iwka 08:59, 06 cze 2016

Mirka napisał(a)
Zobacz jak moja pęcherznica kwitnie.Dobrze że z córcią ok i na wycieczkę pojechała Pozdrawiam
widziałam oj z tą wycieczką był właśnie największy problem, ale mam nadzieję że będzie ok
iwka 09:00, 06 cze 2016

amelia_b napisał(a)
o matko i córko niemożliwa jest Twoja córciaśpij dziś ile się da
haha a po wszystkim siedzi i płacze i mówi: po co ja na tą deskorolkę poszłam no dzisiaj chyba sobie zrobię dzień dla siebie
iwka 09:01, 06 cze 2016

Kawa napisał(a)

no to ja też chyba zacznę rzucać
rzucaj, ja już do śmieci nie oddaję