Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

amelia_b 15:44, 07 cze 2016

No i dzień prawie minął a ja dalej nic nie wiem
anbu 15:46, 07 cze 2016

amelia_b napisał(a)
o ja 12 lat autem nie jeździłam wszyscy mnie straszyli ze nie dam rady, a patrz jak od września po drogach gminnych śmigam tylko raz pomyliłam gaz z hamulcemtak jakoś mi się noga nie tu postawiła

Ha ha ha padłam
jazzy 15:52, 07 cze 2016

amelia_b napisał(a)
o ja 12 lat autem nie jeździłam wszyscy mnie straszyli ze nie dam rady, a patrz jak od września po drogach gminnych śmigam tylko raz pomyliłam gaz z hamulcemtak jakoś mi się noga nie tu postawiła

Ja już nie jeżdżę 16 lat i źle mi z tym Ale nie umiem się przełamać
Jak siadam za kółkiem to mi się wszystko telepie i zawał murowany
amelia_b 16:18, 07 cze 2016

jazzy napisał(a)

Ja już nie jeżdżę 16 lat i źle mi z tym Ale nie umiem się przełamać
Jak siadam za kółkiem to mi się wszystko telepie i zawał murowany
moja mama zanim wsiądzie do samochodu to ma ręce całe mokre (a jeździ tylko jako pasażer),woli iść gdzieś na piechotę niż że mną jechać no nie wiem czemu? ja dobry miesiąc jeździłam sama po przerwie zanim gdzieś wzięłam że sobą dzieci, bałam się że jak się gdzieś wpiernicze to może stać im się krzywda,ale teraz już czuję się trochę lepiej od czasu do czasu jakiś dziwny manewr wykonam ale kto by się tam przejmował tym że trąbią czy coś innego pokazują
olga80 22:58, 07 cze 2016

amelia_b napisał(a)
moja mama zanim wsiądzie do samochodu to ma ręce całe mokre (a jeździ tylko jako pasażer),woli iść gdzieś na piechotę niż że mną jechać no nie wiem czemu? ja dobry miesiąc jeździłam sama po przerwie zanim gdzieś wzięłam że sobą dzieci, bałam się że jak się gdzieś wpiernicze to może stać im się krzywda,ale teraz już czuję się trochę lepiej od czasu do czasu jakiś dziwny manewr wykonam ale kto by się tam przejmował tym że trąbią czy coś innego pokazują

oj tam oj tam kiedyś trzeba praktyki nabrać niech se trąbią
jazzy 23:06, 07 cze 2016

Ja się właśnie boję o dzieci moje, że im się coś stanie, albo że zostaną bez matki Albo że mi się coś stanie i nie będę mogła się nimi zająć
Schiza jak 150... Psychiatry muszę poszukać
iwka 23:25, 07 cze 2016

Makao_J napisał(a)
Tyle znajomych osób będzie w sobotę. Super. Też mam stresa ale raczej przed spotkaniem. To jak pierwsza randka. Kiedyś się śmiałam że stanę przed bramą i spanikuję.
Ania Ty to masz blisko, rowerem można zajechać ja mam prawie 160 km
iwka 23:35, 07 cze 2016

Uśmiałam się z wymiany zdań na temat jazdy autem Ja jeżdżę 14 lat, raz wjechałam facetowi w zadek, i raz rowerzysta wjechał we mnie tyle groźniejszych akcji nie licząc poślizgów w zaspy itp. Nie wyobrażam sobie życia bez samochodu

aaa no i dzisiaj zostałam strąbiona bo na światłach zaspałam tzn wkładka mi się w bucie przekręciła i chciałam sobie poprawić, nie dało rady i trzeba było buta zdjąć, potem założyć no i światełko się zmieniło a ja się gramolę i tylko słyszę tiiidiiiitttt kilka lat temu to pewnie bym mu coś pokazała a teraz tylko się uśmiechnęłam.
iwka 23:41, 07 cze 2016

jazzy napisał(a)
Ja się właśnie boję o dzieci moje, że im się coś stanie, albo że zostaną bez matki Albo że mi się coś stanie i nie będę mogła się nimi zająć
Schiza jak 150... Psychiatry muszę poszukać
aaaaaa Marta koniecznie hihi żartuję oczywiście, wszędzie czai się niebezpieczeństwo, samobójca może nam na głowę spaść i wózek

sąsiadka moja kiedyś chciała muchę na stopie męża zabić i tak go ździeliła plastikową klepką, że palec mu złamała
iwka 23:53, 07 cze 2016

poleniuchowałam trochę dzisiaj, zebrałam tylko truskawki, miałam robić dżem ale stwierdziłam, że za mało mam, więc od południa je wcinam, nawet obiadu nie gotowałam cyknęłam za to kilka fotek

krwawnik jednak na różowo zakwitnie