Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

amelia_b 11:17, 16 cze 2016

chodź że do mnie na chwile
kasja83 11:44, 16 cze 2016

iwka napisał(a)
oj jak miło niestety czasu mi brakuje w pracy nerwówka, w domu też zamrażarka zapełnia się pojemniczkami z jedzeniem

Rozumiem, że rodzince nie dasz umrzeć z głoduU mnie w pracy też nerwówka-ale to taka około-urlopowa,bo zaczyna nam się sezon i jeden drugiemu musi przekazywać obowiązki.
iwka 11:46, 16 cze 2016

Robertop napisał(a)

Dziękuje. Piękna jest ta róża. Kupuje
Proszę bardzo ja jeszcze nie mam wyrobionego zdania o niej, nie zachorowałam jeszcze na różyczkę posadziłam bo dostałam, jeszcze czekam na dwie róże z gratisów, okaże się jaki będą jak zakwitną
iwka 11:51, 16 cze 2016

Kawa napisał(a)
hej krawnik u mnie jeszcze w pąkach ale był taki maluni ja go dostałam ze i tak się ciesze że zakwitnie
róża ładna'

nie stresuj się wyjazdem
a mnie zawiódł krwawnik terakota, kupiłam i taki mizerny, chyba nawet nie zakwitnie

weź się nie stresuj, jak Ci z każdej strony coś ktoś marudzi. Jak byłam w domu do 5 minut i w robocie się zjawiałam, a teraz nie przylecę i wiesz jak to jest, nosy na kwintę. Tylko wszyscy wiedzieli od stycznia, że jadę a teraz wielkie halo i docinki, wkurzona jestem
iwka 11:55, 16 cze 2016

kasja83 napisał(a)

Rozumiem, że rodzince nie dasz umrzeć z głoduU mnie w pracy też nerwówka-ale to taka około-urlopowa,bo zaczyna nam się sezon i jeden drugiemu musi przekazywać obowiązki.
ee no bez przesady, zamrażarkę mam małą żeby na trzy tygodnie im zrobić teściowa będzie synka dokarmiać ja tylko ulubione potrawy dla córki robię, bo ona twierdzi, że najlepiej gotuję
Kawa 12:05, 16 cze 2016

iwka napisał(a)

weź się nie stresuj, jak Ci z każdej strony coś ktoś marudzi. Jak byłam w domu do 5 minut i w robocie się zjawiałam, a teraz nie przylecę i wiesz jak to jest, nosy na kwintę. Tylko wszyscy wiedzieli od stycznia, że jadę a teraz wielkie halo i docinki, wkurzona jestem

olej to wypocząć masz i ozdrowieć trochę
Toszka 13:19, 16 cze 2016

Właśnie, róże-gratisy... dostałaś je w ciemno, czy opisane?
zadowolona jesteś z nich?
Czysta ciekawość przemawia przeze mnie
iwka 14:22, 16 cze 2016

Toszka napisał(a)
Właśnie, róże-gratisy... dostałaś je w ciemno, czy opisane?
zadowolona jesteś z nich?
Czysta ciekawość przemawia przeze mnie

Dla mnie laika różanego opisy niewiele mówiły, ale miały nazwy na paskach, i tak:
"Kolumb ceglasta" - przeszperałam w necie i może to być Christopher Columbus
"Nostalgia"
i największa niewiadoma "Garten Frida" , okrywowa chyba bo, bynajmniej tak wygląda. Jakis czas temu znalazła w necie pełną nazwę, a teraz zapomniałam.
Cała w pączkach

iwka 14:22, 16 cze 2016

Kawa napisał(a)

olej to wypocząć masz i ozdrowieć trochę
Toszka 14:36, 16 cze 2016

myslisz, że to Gärtnerfreude?

zakwitnie to będzie wiadomo