Boki bedą wystopniowane i pierwszy stopień podparty kratą betonową, a w dziurki i powyżej obsadzę rośliny i byliny lubiące wilgoć, wolę to niż chwastowisko, a może wyjdzie coś ciekawego no i woda teraz jak już popłynie bedzie szumieć bo teraz to tylko leniwie płynęła w ciszy, a czasem miało się wrażenie, że stoi w miejscu
Co by nie zrobił będzie lepsze niż jest
Ale piękne porównanie mojego ogrodu Dziękuję bardzo.....książki uwielbiam czytać więc jest to dla mnie bardzo ważne co napisałaś i też wyjątkowe
W tym momencie kwitną mi 4 juki , 3 na dużym ogrodzie i 1 w podwórku, ale będzie więcej bo posadzonych jest sporo maluchów od Katki i większość żyje
Świerk nóżki ma ładne, ale chyba ucierpiał na górze, bo bidny jakiś. Ale ja o żarnowcu miałam. W piątek "macałam" fasolki, możliwe, że one puste? Nie były pootwierane, całe, ale cieniutkie i jak dotykałam nie czułam nasion. Poczekamy jeszcze, może nabieraja mocy?
Romcia bo one nie maja takich ziaren jak fasola tylko takie malutkie ziareneczkaSpokojnie moje jeszcze też nie są dojrzałe.....nie pamiętam dokładnie , ale chyba strączek brązowieje wcześniej