Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

violka171 00:50, 28 sie 2016

Niby pekinczyki przesliczne !!!
U nas nie ma ich
Co do ludzisk co wspieraja PIs i masz ich wokol to wspolczuje,chodz sama korzystam z ustawy 500+ to dla mnie jest to bardzo zla ustawa i przy tym rzadzie doporowadzi Polske do ruiny jak za Gierka ,nie zdziwie sie jak za pare dziesiat lat Polska zniknie z mapy Europy,bo rzad doprowadza do ruiny wlasne Panstwo,nie potrzebnie wyszlam z tematem polityki Polski ech
Tymczasem Sylwus pozdrawiam cieplo i ogladam Twoj ogromniasy ogrod i podziwiam Cie ,tyle pracy czlowieka na tyle metrow!!!!
GRATKI !!!!
Wspieram bardzo mocno☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
AsiaK_Z 08:17, 28 sie 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
niestety eM utrącił kopiąc kawałek płytki parapetu i trzeba wymienić, a ponieważ odkopaliśmy kawałek dalej to musiał podmurować z lewej strony dziwną dziurę w ścianie i trzeba będzie tynku dorobić jeszcze i marmolitu

Ale cieszę się, że w końcu ten temat na ukończeniu

zmieniło się bardzo

okiennice już zamówione u sąsiada
porządniej to teraz wygląda i po ścianach nie będzie chlapało

Wyszło super
Urszulla 09:07, 28 sie 2016

Remoncik wakacyjny prawie zrobiony, rabaty się zapełniają a róże u Ciebie zapączkowane to tak jak u mnie.Byle słoneczko było tej jesieni to będą pięknie kwitłyPozdr. miłej niedzieli
violka171 09:10, 28 sie 2016

Dzialasz jak mroweczka,brawo
Pozdrawiam goraco☺☺☺☺
Katkak 10:05, 28 sie 2016

Słomcia mam lepszy pomysł na wykorzystanie tych starych patelni jeśli się zgodzisz .
chojna 17:01, 28 sie 2016

Super wyszło.
Ale macie sił. Podziwiam i kibicuje.
sylwia_slomc... 17:46, 28 sie 2016

violka171 napisał(a)
Niby pekinczyki przesliczne !!!
U nas nie ma ich
Co do ludzisk co wspieraja PIs i masz ich wokol to wspolczuje,chodz sama korzystam z ustawy 500+ to dla mnie jest to bardzo zla ustawa i przy tym rzadzie doporowadzi Polske do ruiny jak za Gierka ,nie zdziwie sie jak za pare dziesiat lat Polska zniknie z mapy Europy,bo rzad doprowadza do ruiny wlasne Panstwo,nie potrzebnie wyszlam z tematem polityki Polski ech
Tymczasem Sylwus pozdrawiam cieplo i ogladam Twoj ogromniasy ogrod i podziwiam Cie ,tyle pracy czlowieka na tyle metrow!!!!
GRATKI !!!!
Wspieram bardzo mocno☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Dzięki w imieniu nas Wszystkich bo sama nie działam Nie udźwignęłabym w pojedynkę ogrodu i remontu.
Dzisiaj był dzień laby i odpoczynku oraz nasze prywatne pożegnanie lata na basenie, przed chwilką wróciliśmy Fajnie było
sylwia_slomc... 17:48, 28 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Wyszło super

Dzięki Asiu bo ten kawałek to już na prawdę z takich resztek kombinowany , że hejkiedyś nad tymi okienkami stanie drewniany taras, ale to raczej odległe czasy jeszcze
sylwia_slomc... 17:50, 28 sie 2016

Urszulla napisał(a)
Remoncik wakacyjny prawie zrobiony, rabaty się zapełniają a róże u Ciebie zapączkowane to tak jak u mnie.Byle słoneczko było tej jesieni to będą pięknie kwitłyPozdr. miłej niedzieli

No kończymy Prawie
Fajnie pogodę dzisiaj wykorzystaliśmy U nas 35 stopni w cieniu 40 w słońcu , a temp asfaltu 45Pełnia lata .....i tylko liście na drzewach kolorki zmieniają
sylwia_slomc... 17:51, 28 sie 2016

violka171 napisał(a)
Dzialasz jak mroweczka,brawo
Pozdrawiam goraco☺☺☺☺

U nas też gorącowięc od pozdrawiam w wysokiej temperaturze