Ja też jestem zaskoczona...miło zaskoczona Altana wychodzona jest super, i niezła huśtawka bujawka, babcia się ucieszy
Teraz po uprawiam zamiast roślin trochę prywaty Bardzo gorąco proszę Wszystkich , którzy mogą o modlitwę w intencji S. Immakulaty, która się opiekowała moją adopcyjną córeczką w Kamerunie, a która walczy z chorobą i modlitwy bardzo potrzebuje właśnie teraz. Oraz w intencji mojej adopcyjnej córeczki Danielli, której obecnie los jest nie znany, dziecko nie stawiło się w szkole u Misjonarek i nie wiadomo na razie co się stało, że nie podjęła nauki na obecny rok szkolny. Strasznie się martwię o to dziecko. Dziewczynka ma dopiero 11 lat i jest sierotą pod opieką babci. Koniec prywaty. Pogoda za oknem lepsza, ale w sercu smutek
Gosiu z nasionek od Ciebie
Sylwia, że niby moich? Niemożliwe. Takiego cudaka to ja jeszcze nie mam Wiesz, co to??? Odnośnie prywaty, to będę pamiętać. Jak się już czegoś dowiesz, napisz.
Sylwia u ciebie szał kwiatowy pięnie ci wszystko kwitnie i nowa altana a ta ławeczka-bujadełko dl ababci ekstra sama bym się pobujała
No właśnie co to?