Walczyłam bardzo , aż Mu w końcu pokazałam filmik, ale i tak trochę racji było po jego stronie...no i Wiesz jak kopał to trochę musiałam spuścić z tonu bo by przestał
Ale dobrze jest zrobione, koleżanka z O...mi podpowiedziała jak , bo miała takie samo
zaczynamy obkładać brzegi,jeszcze nie docelowoa eM zgryzł ziemię wokół pod rośliny
donica od Agi będzie wykorzystana
tak mi się jeszcze nie podoba bo potrzebuję jeszcze dużych kamieni, ale to dopiero we wtorek pewnie
gałęzie z wierzby Młody dzisiaj okorował, żeby małe ptaszki miały na czym przysiąść
Juupiiii, ale fajnie.
Koelżanka mi mówi, że jak będzie u znajomych nad stawem (ale nie wiem kiedy) to mi nałapie kijanek, tylko jak się która w księcia zamieni, to mam go Jej przedstawić. Napisałam JEj, że nawet mojego Króla mogę Jej przedstawić
Jak to Ci się nie podoba, nie marudź bo jest super. Łysawo ciut, ale to się zmieni jak dosadzisz roślinki wokoł. Będzie petarda . Okorowane roślinki fajnie wyglądają i super pomysł
Myślę, że naturalny efekt będzie dopiero w następnym sezonie jak rośliny podgonią i jak już będzie wysypane kamieniem i brzegi zasłonięte O te brzegi mi właśnie chodzi, żeby schować i potrzebuję większe kamole
W tym wydaniu nie zaspokaja jeszcze moich oczekiwań