Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

MirellaB 10:41, 30 kwi 2017

Jak ja bym chciała w swoim ogrodzie mieć oczko wodne, albo chociaż małe ciurkadełko. Fajnie Wam to wychodzi
07_Rene 11:28, 30 kwi 2017

Sylwia, oczko wyszło pierwsza klasa. I te gałązki wierzbowe super pomysł. Pozostałe rabaty mężnieja w oczach. Bardzo mi się podoba.
Twoje brzozy purpurowe jakieś takie większe....
A wiesz że wczoraj pojechałam szukać dla Ciebie bez czarny Eva, ale na razie nie mają.
Nowalijka 12:00, 30 kwi 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Elu daj mi trochę tego nieba bez chmurki bo już zapomniałam jak wygląda, a dzisiaj by się bardzo przydało bo gości mam
Kwitnie coraz więcej ale w ogrodzie, żeby dobrze wyglądał jeszcze cała masa pracy. A trawa już wyje o trzecie koszenie.

ja jeszcze nie kosiłam ani razu trawa zawsze mokra
Słońce w słoiku z Trójmiasta przekazałam gołąbkowi pocztowemu, zaraz u Was będzie
Trochę promyków przywiozą goście i zobaczysz, że ok 15:00 będziecie chodzić po ogrodzie w samych bluzeczkach (pomarzyć warto)
Nawet jeśli słońce schowa się na trochę za chmurką to miła atmosfera i sympatyczni goście nadrobią wszystko
Nowalijka 12:03, 30 kwi 2017

Właśnie wróciłam z Twojej wiosennej wizytówki - PIĘKNIE I KOLOROWO!!!
yolka 12:12, 30 kwi 2017

Ogród pięknieje w szybkim tempie, Oczko chyba też mieć będę bardzo mi się u Ciebie podoba
gobasia 13:16, 30 kwi 2017

Byłam widziałam i podziwiałam Twój powstający w zawrotnym tempie ogród

Piekna wiosna
sylwia_slomc... 13:28, 30 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Jak ja bym chciała w swoim ogrodzie mieć oczko wodne, albo chociaż małe ciurkadełko. Fajnie Wam to wychodzi

Wszystko przed Tobą, zawsze możn choćby w misce zrobić
sylwia_slomc... 13:31, 30 kwi 2017

07_Rene napisał(a)
Sylwia, oczko wyszło pierwsza klasa. I te gałązki wierzbowe super pomysł. Pozostałe rabaty mężnieja w oczach. Bardzo mi się podoba.
Twoje brzozy purpurowe jakieś takie większe....
A wiesz że wczoraj pojechałam szukać dla Ciebie bez czarny Eva, ale na razie nie mają.

Renia bardzo mi się miło czyta specjalnie jeździłaś, szalona kobieto przy okazji miałaś luknąć, nie specjalnie dzięki tym bardziej za staraniagdybyś iglaczki małych rozmiarów, ale w dobrej cenie chciała to u nas jest taka szkółka
sylwia_slomc... 13:33, 30 kwi 2017

Nowalijka napisał(a)

ja jeszcze nie kosiłam ani razu trawa zawsze mokra
Słońce w słoiku z Trójmiasta przekazałam gołąbkowi pocztowemu, zaraz u Was będzie
Trochę promyków przywiozą goście i zobaczysz, że ok 15:00 będziecie chodzić po ogrodzie w samych bluzeczkach (pomarzyć warto)
Nawet jeśli słońce schowa się na trochę za chmurką to miła atmosfera i sympatyczni goście nadrobią wszystko

To prawda bo w takim towarzystwie nikt na pogodę nie zwraca uwagiza słonko dziękuję może dotrze na czas
sylwia_slomc... 13:35, 30 kwi 2017

Nowalijka napisał(a)
Właśnie wróciłam z Twojej wiosennej wizytówki - PIĘKNIE I KOLOROWO!!!
pierwsza taka wiosna u mnie, a gdyby śnieg nie wszedł w paradę to by jeszcze magnolie kwitły