Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

07_Rene 11:37, 29 maj 2017

07_Rene 11:41, 29 maj 2017

I jeszcze trochę przydomowego...

07_Rene 11:45, 29 maj 2017

07_Rene 11:54, 29 maj 2017

To wszystko
Mam jeszcze kilka portretów roślin, ale to wrzucę innym razem.

Sylwia, powiem Ci że kawał roboty odwaliliście. Tak sobie porównuje Twój ogród z tym co jest u mnie.... oj, bida u mnie... bida...., a i to co jest obrobić i utrzymać ciężko. A u Ciebie takie bogactwo faktur, kolorów. Rabaty aż kipią roślinami. Wspaniale. To są efekty tego, że kochasz wszystkie rośliny i nie grymasisz - gwiazdorzysz... że żótłego nie chcesz, że trzmieliny nie lubisz.. itd. Przyznaje, że nie wszystkie elementy podobały mi się jak pokazywałaś, ale jak zobaczyłam całość, to bardzo mi się podoba. Wszystko jest spójne i pasuje do siebie
Po wizycie u Ciebie przekonałam się też do trocin. Będę próbować zrobić tak u siebie.
Katkak 12:13, 29 maj 2017

Ale dziewczyny cudne zdjecia zrobiły. Widzę, ze każda miejscówka do siedzenia wypróbowana .
12:13, 29 maj 2017
z zaciekawieniem obejrzałam fotki

Reniu przypomniałaś mi że ty robisz niesamowite fotki ...aż nie do wiary jak wszystko wygląda inaczej z twojego aparatu

Katkak 12:13, 29 maj 2017

Sylwus daj ktores z rych zdjęć ma awatar .
sylwia_slomc... 12:37, 29 maj 2017

abiko napisał(a)
Reniu śliczne zdjęcia.. z hamakiem cudne

Sylwuś dziękuję za kolejny miły dzień, wiesz że ja tam szybko bym nie wyjechała.. nawet na wyrywanie chwastów mogłabym zostać

Dzięki za roślinki, które nie wiem gdzie posadzę i lilię

Bo Cię złapię za słowo
Zawsze się cieszę jak przyjeżdżacie Wiesz, że my lubimy gości
sylwia_slomc... 12:43, 29 maj 2017

07_Rene napisał(a)
To wszystko
Mam jeszcze kilka portretów roślin, ale to wrzucę innym razem.

Sylwia, powiem Ci że kawał roboty odwaliliście. Tak sobie porównuje Twój ogród z tym co jest u mnie.... oj, bida u mnie... bida...., a i to co jest obrobić i utrzymać ciężko. A u Ciebie takie bogactwo faktur, kolorów. Rabaty aż kipią roślinami. Wspaniale. To są efekty tego, że kochasz wszystkie rośliny i nie grymasisz - gwiazdorzysz... że żótłego nie chcesz, że trzmieliny nie lubisz.. itd. Przyznaje, że nie wszystkie elementy podobały mi się jak pokazywałaś, ale jak zobaczyłam całość, to bardzo mi się podoba. Wszystko jest spójne i pasuje do siebie
Po wizycie u Ciebie przekonałam się też do trocin. Będę próbować zrobić tak u siebie.

Renia wiedziałam, że zdjęcia spod Twoich paluszków będą niesamowite, ale to co zrobiłaś to czysta poezja. Jeśli choć w połowie w ten sposób mój ogród jest odbierany przez gości to jestem niesamowicie szczęśliwa Wiesz jak jest u siebie się już trochę opatrzyło, a Twoje spojrzenie jest kompletnie świeżutkie
Kocham mój ogród Twoim okiem do szaleństwa I Bardzo Bardzo dziękuję

Aaaa i daj u siebie roślinkom troszkę dłużej pomieszkać w jednym miejscu , od razu zobaczysz efekty
sylwia_slomc... 12:46, 29 maj 2017

Katkak napisał(a)
Ale dziewczyny cudne zdjecia zrobiły. Widzę, ze każda miejscówka do siedzenia wypróbowana .

Kasiu Rnia jest niesamowita w te klocki, a sama wiesz, że ogród widziany okiem innej osoby wydaje się kompletnie inny