Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

kasiek 20:41, 28 lip 2017

Ale zmiana niesamowita! Wyście powinni przetargi na budowę dróg wygrywać Zawstydzilibyście niejednego fachowca! Dalie wspaniałe, hibiskusy też
sylwia_slomc... 22:01, 28 lip 2017

Gardener27 napisał(a)
Sylwia ogromna zmiana, lubię takie zdjęcia porównawcze, medal to Wam się należy i to nie jeden za całokształt a nie mnie. Podjazd świetnie się prezentuje
Szkoda że nie doszedł ten deszcz do Ciebie ale u mnie się wysikało to do Ciebie poszło z pustym pęcherzem . Nie trać nadziei, pogoda tego lata zmienna jak kalejdoskop. Kwieciem nacieszyłem oczy, dalie masz cudne, ja z lenistwa już ich nie mam Warzywnik wygląda imponująco, dużo ładniejszy od mojego

Przemo Ty mi nawet nie mów takich rzeczy bo i tak nie uwierzę Twojego warzywnika na tym forum jeszcze żaden nie przebił i z twoim wyczuciem i zapałem pewnie szybko nie przebijeAle nie zmienia to postaci rzeczy, że bardzo mi miło czyta się takie słowa z pod Twoich paluszków
sylwia_slomc... 22:04, 28 lip 2017

Katkak napisał(a)
Sylwuś muszę to powiedzieć kolejny raz- droga wyszła fantastycznie . Cudnie horty zaszalały i tak ładnie przy tym kąciku zadumy wyglądają . Horta z kradzionego patyczka cud-miód . Jak się rozrośnie to ja ukradnę patyczek Tobie . Bo takie rosną najlepiej . A widziałaś jakie fantastyczne hortki ma Ewcia z Do raju daleko- u Ewy?

Cieszę się ogromnie bo moja przesadzana m-c temu róza Jude the Obscure, która dłuuugo po tym zabiegu była marna, zaczęła puszczać nowe listki. Jak jeszcze zechce zakwitnąć to stwierdzę, że to himenka .

Jeszcze do zimy daleko to na pewno zakwitnieHorty sa niesamowite , a ta co ją w tym roku dostałam od Ciebie też ma pączki One są koło pergoli przy oczku
sylwia_slomc... 22:06, 28 lip 2017

kasiek napisał(a)
Ale zmiana niesamowita! Wyście powinni przetargi na budowę dróg wygrywać Zawstydzilibyście niejednego fachowca! Dalie wspaniałe, hibiskusy też

Dzięki Kasia Ale u Ciebie też zmiana ogromna i świetnie wyszło
paniprzyroda 22:30, 28 lip 2017

Ale wszystko porosło u Ciebie, busz już się robi Tej ciężkiej pracy przy płytach nie zazdroszczę, wiem coś o tym, ale wyszło doskonale. Na kościelne i ja miałam kiedyś fazę, rosły u mnie i u wszystkich znajomych, u rodziny zamiast wylądować w stawie Zostawiłam jedną z sentymentu.
A ta ślicznotka jest jasnoróżowa? Jeśli tak, to zabieram i nie oddam
gosika67 22:53, 28 lip 2017

Duża różnica w ścieżce, udała się Wam. U mnie hibiskus w pąkach, też u nas nazwa boża krówka.Kolekcja dalii imponująca.Pozdrawiam.
Magleska 08:01, 29 lip 2017

Otwarcie drogi z wstęgą i szampanem było świetnie Wam to wyszło ,nie dość,że niebanalnie ,to i jeszcze ładnie wkomponowane w otoczenie super...... , a ilością Twoich kwiatów ciągle się zachwycam
sylwia_slomc... 09:16, 29 lip 2017

paniprzyroda napisał(a)

Jasnoróżowy jest jeden kwiat, a reszta taka patriotyczna
sylwia_slomc... 09:17, 29 lip 2017

gosika67 napisał(a)
Duża różnica w ścieżce, udała się Wam. U mnie hibiskus w pąkach, też u nas nazwa boża krówka.Kolekcja dalii imponująca.Pozdrawiam.

Aaaaa czyli może to nazwa gatunku jednak......bo jak na drugim końcu Polski ta sama nazwa coś w tym musi być
sylwia_slomc... 09:18, 29 lip 2017

Magleska napisał(a)
Otwarcie drogi z wstęgą i szampanem było świetnie Wam to wyszło ,nie dość,że niebanalnie ,to i jeszcze ładnie wkomponowane w otoczenie super...... , a ilością Twoich kwiatów ciągle się zachwycam

Jeszcze nie było , ale jak ogród trochę odgrzebię plany sąTrzeba ochrzcić , żeby długo służyła