Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Katkak 21:06, 10 wrz 2017

Nie do wiary jak te brzozy urosły niesamowicie. Słomcia, no nie daj się prosić, zróbże to oczko 20 razy takie . Takie u Ciebie widzę
Rumianka 21:08, 10 wrz 2017

Sylwia, już u Ciebie nie nadążam pisać...oglądam tylko zdjęcia, którymi niezmiennie się zachwycam...Ogród robi się dojrzały i pięknieje z tygodnia na tydzień...Jak Ty to ogarniasz...Podziwiam Cię kochana...
ElzbietaFranka 21:12, 10 wrz 2017

Sylwio przejrzalam kilka stron od konca. Źal odchodzacego lata. Liscie juz zmieniaja barwe jesien tuz tuz.
Chyba orliki wyslalas bo juz nie pamietam. Wiem, ze mialas bardzo ladne musze dojsc do stron sierpniowych.

Pozdrawiam.
sylwia_slomc... 21:57, 10 wrz 2017

Katkak napisał(a)
Nie do wiary jak te brzozy urosły niesamowicie. Słomcia, no nie daj się prosić, zróbże to oczko 20 razy takie . Takie u Ciebie widzę

Kasiu to co będzie sporo większe od tego co już , ale 20 razy to nie
Pewnych rzeczy nie przeskoczę , a jakby mi takie wielkie zamuliło do równa z gruntem to bym się chyba zastrzeliła.
U nas rolnicy wzdłuż rowu kopią takie wielkie doły, do podlewania pola, po jednym przyborze wody zamulone do połowy , a po większej wodzie przestają istnieć i na ich miejscu wierzby wyrastają.
Tego się boję i tym martwię.
A do tego nie mogę ryzykować, że ktoś się przyczepi
A bardzo bym chciała choć takie jak Twoje, wierz mi
sylwia_slomc... 21:58, 10 wrz 2017

Rumianka napisał(a)
Sylwia, już u Ciebie nie nadążam pisać...oglądam tylko zdjęcia, którymi niezmiennie się zachwycam...Ogród robi się dojrzały i pięknieje z tygodnia na tydzień...Jak Ty to ogarniasz...Podziwiam Cię kochana...

Stale mam nie ogarnięte po prostu Jak Aga była to nawet trawa nie była skoszona
sylwia_slomc... 22:00, 10 wrz 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Sylwio przejrzalam kilka stron od konca. Źal odchodzacego lata. Liscie juz zmieniaja barwe jesien tuz tuz.
Chyba orliki wyslalas bo juz nie pamietam. Wiem, ze mialas bardzo ladne musze dojsc do stron sierpniowych.

Pozdrawiam.

Tak Elu na orliki się pisałaś i wysłałam tydzień temu.....nie doszły?
Katkak 22:04, 10 wrz 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kasiu to co będzie sporo większe od tego co już , ale 20 razy to nie
Pewnych rzeczy nie przeskoczę , a jakby mi takie wielkie zamuliło do równa z gruntem to bym się chyba zastrzeliła.
U nas rolnicy wzdłuż rowu kopią takie wielkie doły, do podlewania pola, po jednym przyborze wody zamulone do połowy , a po większej wodzie przestają istnieć i na ich miejscu wierzby wyrastają.
Tego się boję i tym martwię.
A do tego nie mogę ryzykować, że ktoś się przyczepi
A bardzo bym chciała choć takie jak Twoje, wierz mi

No to już Cię nie męczę. Sama wiesz najlepiej jak i co robić zeby było dobrze . Ten anafalis jest cudny, taki srebrny. Miałam kiedyś od Kasi, ale znikną mi jakoś. Ta mydlnica od Ciebie przepięknie się rozrasta .
sylwia_slomc... 22:08, 10 wrz 2017

Katkak napisał(a)

No to już Cię nie męczę. Sama wiesz najlepiej jak i co robić zeby było dobrze . Ten anafalis jest cudny, taki srebrny. Miałam kiedyś od Kasi, ale znikną mi jakoś. Ta mydlnica od Ciebie przepięknie się rozrasta .

Jak roślinki w dobre ręce idą nie może być inaczejJak będziesz chciała to tylko się upomnij i będziesz anafalisa miała znowu
Katkak 22:11, 10 wrz 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Jak roślinki w dobre ręce idą nie może być inaczejJak będziesz chciała to tylko się upomnij i będziesz anafalisa miała znowu

To się upomne
sylwia_slomc... 22:18, 10 wrz 2017

Katkak napisał(a)

To się upomne

też postaram się pamiętać