Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Betka 09:02, 25 kwi 2018

Sylwia u ciebie jest taka różnorodność że aż oczu nie wiem na którym zdjęciu zawiesić! Pięknie a na żywo no już chyba całkiem bajka!! Mam nadzieję że będę miała kiedyś okazję zobaczyć twoją mega wypasiona działkę która za każdym razem mnie zaskakuje. Jak oglądam twoje zdjęcia to zawsze coś nowego dostrzege!
Rumianka 09:35, 25 kwi 2018

Cudna wiosna w Waszym ogrodzie, za wątkiem już nie nadążam, dostałam zadyszki...ale zachwyt wyszedł jednak na wierzch...Jest cudnie, po prostu cudnie...
sylwia_slomc... 09:39, 25 kwi 2018

To dwie kaliny pierwsza NN druga Viburnum plicatum Shasta Obie w kwiatach po raz pierwszy
sylwia_slomc... 09:42, 25 kwi 2018

Betka napisał(a)
Sylwia u ciebie jest taka różnorodność że aż oczu nie wiem na którym zdjęciu zawiesić! Pięknie a na żywo no już chyba całkiem bajka!! Mam nadzieję że będę miała kiedyś okazję zobaczyć twoją mega wypasiona działkę która za każdym razem mnie zaskakuje. Jak oglądam twoje zdjęcia to zawsze coś nowego dostrzege!

Beatko jeśli odległość nie sprawia Ci problemu to wiesz, że chętnie Cię poznam W tym sezonie ruszamy z rowem chyba w wakacje jeśli wody w nim nie będzie więc będę wołać o rady i podpowiedzi
sylwia_slomc... 09:44, 25 kwi 2018

Rumianka napisał(a)
Cudna wiosna w Waszym ogrodzie, za wątkiem już nie nadążam, dostałam zadyszki...ale zachwyt wyszedł jednak na wierzch...Jest cudnie, po prostu cudnie...

Nie trzeba nadążać bo ja sama nie nadążam Co dziennie wygląda inaczej Coraz to nowe rośliny zakwitają, obecnie jest cały w białych płatkachZa chwilę one zbrązowieją i tego momentu już nie lubię
Mirka 10:10, 25 kwi 2018

Sylwia ależ koloru już masz. Pięknie nowy aparat fotki robi. Jeszcze troszkę a jak w Botaniku u ciebie będzie.
U mnie dopiero wszystko startuje.
Miłego dzionka
Betka 10:13, 25 kwi 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Beatko jeśli odległość nie sprawia Ci problemu to wiesz, że chętnie Cię poznam W tym sezonie ruszamy z rowem chyba w wakacje jeśli wody w nim nie będzie więc będę wołać o rady i podpowiedzi

O to super że z Rower ruszcie. Wołają jak będę umiała to podpowiem ale i roślinami mogę się podzielić. Mam sporo kosaćcow tych żółtych i babkę i kaczence.... Tak więc śmiało pisz
pawel_snopek 10:28, 25 kwi 2018

Zaprojektowanie rowu to będzie wyzwanie ale już jestem ciekaw jak to wyjdzie
sylwia_slomc... 12:26, 25 kwi 2018

Mirka napisał(a)
Sylwia ależ koloru już masz. Pięknie nowy aparat fotki robi. Jeszcze troszkę a jak w Botaniku u ciebie będzie.
U mnie dopiero wszystko startuje.
Miłego dzionka

Rozkręca się ogród i kolory Już prawie wszystkie liściaste w listkach
sylwia_slomc... 12:27, 25 kwi 2018

Betka napisał(a)

O to super że z Rower ruszcie. Wołają jak będę umiała to podpowiem ale i roślinami mogę się podzielić. Mam sporo kosaćcow tych żółtych i babkę i kaczence.... Tak więc śmiało pisz

Na kaczeńce już się zapisuję, kosaćce żółte mam to podzielę, a jak ta babka wygląda, możesz pokazać? Bo nie znam