Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

paulina_ns 06:27, 04 wrz 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Madziu dziękujemy EM dostał upragnioną piłę spalinową i koziołki do trzymania drewna w trakcie cięcia, fajną bluzę dresową i czapki. A ja kosz, a w nim opryskiwacz, nawozy, kiełkownice do nasion, nasiona, rękawice(fajne), świetny leksykon nawożenia, środki ochrony roślin różne,nożyce do cięcia bylin, termos na kawę, długopisy notesy, dużo różnych drobiazgów w tym zapas czosnku i przepiękną dekorację jaszczurkę do ogrodu Prezentami oczywiście podzieliliśmy się z chłopcamiTo też Ich sukces, choć nie chcieli brać udziału w odbieraniu nagrody

Fiu, fiu jakie cudowności gratulacje dla Ciebie i męża
Katkak 06:39, 04 wrz 2018

Wielkie brawa Kochani. Za tyle pracy i serca jaki wkładacie w ogród zasługujecie na takie nagrody jak nikt inny.
anbu 07:31, 04 wrz 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

EM dostał upragnioną piłę spalinową i koziołki do trzymania drewna w trakcie cięcia, fajną bluzę dresową i czapki. A ja kosz, a w nim opryskiwacz, nawozy, kiełkownice do nasion, nasiona, rękawice(fajne), świetny leksykon nawożenia, środki ochrony roślin różne,nożyce do cięcia bylin, termos na kawę, długopisy notesy, dużo różnych drobiazgów w tym zapas czosnku i przepiękną dekorację jaszczurkę do ogrodu Prezentami oczywiście podzieliliśmy się z chłopcamiTo też Ich sukces, choć nie chcieli brać udziału w odbieraniu nagrody

Czyli na bogato

Gratulacje
Monia81 08:33, 04 wrz 2018

Sylwuś filmik obejrzałam, ogród cudnie się na nim prezentuje jeszcze raz wielkie gratulacje dla Was, bo wysiłku mega dużo włożyliście, żeby to wszystko teraz tak pięknie wyglądało a Agusia świetne fotki wrzuciła pozdrówki, idę na priva
Agania 09:05, 04 wrz 2018

abiko napisał(a)

Zasługujecie na najwyższe laury, organizatorzy super się spisali, nagrody dowartościowujące i organizacja promująca tak prowadzone ogrody jak Wasz...godna polecenia innym gminom

Buziaczki i moje gratulacyjki
sylwia_slomc... 09:53, 04 wrz 2018

paulina_ns napisał(a)

Fiu, fiu jakie cudowności gratulacje dla Ciebie i męża

Paulinko eM bardzo zadowolonyDziękujemy
sylwia_slomc... 09:55, 04 wrz 2018

Katkak napisał(a)
Wielkie brawa Kochani. Za tyle pracy i serca jaki wkładacie w ogród zasługujecie na takie nagrody jak nikt inny.
Kasiu naprawdę się postarali porządnie Sponsorzy. Zaskoczyli nas, że tyyyle tegoBuziaczki Kochana
sylwia_slomc... 09:55, 04 wrz 2018

anbu napisał(a)

Czyli na bogato

Gratulacje

No na bogato Przyda się w ogrodzie
sylwia_slomc... 09:57, 04 wrz 2018

Monia81 napisał(a)
Sylwuś filmik obejrzałam, ogród cudnie się na nim prezentuje jeszcze raz wielkie gratulacje dla Was, bo wysiłku mega dużo włożyliście, żeby to wszystko teraz tak pięknie wyglądało a Agusia świetne fotki wrzuciła pozdrówki, idę na priva

Monia ja Tobie jestem wdzięczna, za odebranie Hortensji od Ani Już się cieszę na spotkanie
sylwia_slomc... 09:59, 04 wrz 2018

Agania napisał(a)

Zasługujecie na najwyższe laury, organizatorzy super się spisali, nagrody dowartościowujące i organizacja promująca tak prowadzone ogrody jak Wasz...godna polecenia innym gminom

Buziaczki i moje gratulacyjki

Agatko poczuliśmy się docenieni Fajnie, że gmina zmienia swoje oblicze, choć zajęło jej to 20 latMoże inni pójdą tą drogąDziękujemy