Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 07:34, 30 kwi 2016

za bramkami i wzdłuż rowu...druga bramka już naprawiona
Katkak 08:00, 30 kwi 2016

Sylwuś, a co to za taka ładna czerwonavroślinkavw jagodniku? jutro ma być ładnie .
sylwia_slomc... 21:37, 30 kwi 2016

Borówka amerykańska Kasiu Mam nadzieję, że będzie
sylwia_slomc... 22:32, 30 kwi 2016

Schetana jestem okrutnie, ale ogród gotowy na odwiedziny.....prawie......załamałam się jak zobaczyłam dziś warzywnik, w ostatnią sobotę wszyściutko żeśmy oplewili, a dzisiaj po tych deszczach znowu plewnik już nie zdążyłam, gości upraszam o wyrozumiałośćW życiu więcej nie dodam do kompostu końskiego obornika, w warzywniku wschodzi trawnik.....nie powielajcie tego błędu
No i z mleczem walka nie równa, w przydomowym szaleje choć rok temu wszystko powycinałam i wyrwałam .....cóż z tego skoro u sąsiadki mleczowisko rośnie i nawet go nie kosi......latawce , dmuchawce wiatrrrrrrrr.......resztę sobie dośpiewacie.....młody dzisiaj trochę powycinał, ale wszystkiego nie zdążył. Za to eM starał się jak mógł z trawą nadgonić.....prawie się udało......teraz jeszcze na jutro pogodę poproszę taką jak dziś
sylwia_slomc... 22:51, 30 kwi 2016

Klonik tatarski ginnala ślicznie rośnie.....w ogóle klony mnie chyba lubią bo choć w okolicy nigdzie nie ma , a moje to same maleństwa to w różnych dziwnych miejscach kilkanaście powschodziło, ale już poszły na kompost, razem z wszędobylskimi siewkami mirabelek i czarnego bzu

Hura budka zamieszkana eM szczęśliwy, a trele towarzyszą nam cały czas, mieszkaniec siedzi na dachu

pierwiosnek, ale inny choć nie wiem jak się nazywa liście ma fajne , a kwiaty też

wiśnia piłkowana w tym roku z kwiatami nie poszalała

miała być kanzan , a jest chyba amanogawa trzeci sezon u mnie zaczyna
kasiek 22:57, 30 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Schetana jestem okrutnie, ale ogród gotowy na odwiedziny.....prawie......załamałam się jak zobaczyłam dziś warzywnik, w ostatnią sobotę wszyściutko żeśmy oplewili, a dzisiaj po tych deszczach znowu plewnik już nie zdążyłam, gości upraszam o wyrozumiałośćW życiu więcej nie dodam do kompostu końskiego obornika, w warzywniku wschodzi trawnik.....nie powielajcie tego błędu
No i z mleczem walka nie równa, w przydomowym szaleje choć rok temu wszystko powycinałam i wyrwałam .....cóż z tego skoro u sąsiadki mleczowisko rośnie i nawet go nie kosi......latawce , dmuchawce wiatrrrrrrrr.......resztę sobie dośpiewacie.....młody dzisiaj trochę powycinał, ale wszystkiego nie zdążył. Za to eM starał się jak mógł z trawą nadgonić.....prawie się udało......teraz jeszcze na jutro pogodę poproszę taką jak dziś

Oszczędzaj siły bo jutro na rekach będziemy Cię nosić Pieknie jest i swojsko, nie przesadzaj z tym tip top - po pierwsze przy tym areale i tak nie jest to mozliwe a po drugi... taki na cacy u Ciebie po prostu nie pasuje!
To ogród pachnący dziecięcą swobodą, plackiem domowym, wiejskimi kwiatami...
sylwia_slomc... 22:58, 30 kwi 2016

tamaryszek

dereń pierwszy raz zakwitnie

nie dawno kupiony cis się przyjął

paproteczki śliczniutkie
sylwia_slomc... 23:00, 30 kwi 2016

kasiek napisał(a)

Oszczędzaj siły bo jutro na rekach będziemy Cię nosić Pieknie jest i swojsko, nie przesadzaj z tym tip top - po pierwsze przy tym areale i tak nie jest to mozliwe a po drugi... taki na cacy u Ciebie po prostu nie pasuje!
To ogród pachnący dziecięcą swobodą, plackiem domowym, wiejskimi kwiatami...

Spoko Kasia choć bym nie wiem jak pieściła motyczką to na cacy i tak nie będzieAle jakoś przyzwoicie , żeby chociaż było
sylwia_slomc... 23:17, 30 kwi 2016

to moje ostatnie zakupy

dla Irenki obiecana fotka montany

do gospody też coś przybyło

takie coś siedziało wczoraj na wiśni, nie osa, a podobne
sylwia_slomc... 23:21, 30 kwi 2016

a takie widoki na trasie do mnie