Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Marzenie o nowoczesnym ogrodzie

Marzenie o nowoczesnym ogrodzie

Toszka 09:35, 06 paź 2015

Red Baron stał sie bardzo popularny wsród nabywców to i dzielony jest niemiłosiernie. Biznes. Na szczęscie szybko przyrasta. Na nie szczęście dla producentów

W kwestii donic też uważam, że albo a kolorze drzwi, albo elementu elewacji, albo totalne szaleństwo - indygo, czerwień, róż - co tylko w duszy zagra. Aranżacje donicowe możesz przecież zmieniać jak tylko ci się znudzą. Inny kolor donic i front nabierze zupełnie innego smaku
iwka 09:44, 06 paź 2015

ja jak wpadam do Ciebie to zawsze cofam się do pierwszych stron i nie mogę wyjść z podziwu, jak można w tak krótkim czasie tak fajnie się rozwinąć ogrodowo bardzo podoba mi się to co robisz
mikami 11:59, 06 paź 2015

MirellaB napisał(a)
Mirelko - moja imienniczko przez jedno l Pięknie masz zrobione wejście do domu Lubię takie kolory, bo sama mam podobne

Wiesz ja bym dała grafitowe, albo szare stalowe donice. Ładnie by wyglądały po bokach na tle tych białych ścianek.

Ale gdzieś widziałam przy takiej szro-białej elewacji donice w kolorze ciemna czerwień - jasna wiśnia coś takiego i powiem Ci, że super to wyglądało taki kontrast Może w takie coś pójdziesz?

Red Baron ładnie się rozrasta. A Ty chcesz przyrastanie tej trawy ograniczyć?

ja też myślałam o grafitowych jakoś taki ostry kontrast w kolorze czerwieni nie bardzo mi pasuje ale dzięki za pomysł może w przyszłym roku mi się odmieni zobaczymy
absolutnie nie chcę red barona ograniczać niech rozrasta się do woli
mikami 12:01, 06 paź 2015

Toszka napisał(a)
Red Baron stał sie bardzo popularny wsród nabywców to i dzielony jest niemiłosiernie. Biznes. Na szczęscie szybko przyrasta. Na nie szczęście dla producentów

W kwestii donic też uważam, że albo a kolorze drzwi, albo elementu elewacji, albo totalne szaleństwo - indygo, czerwień, róż - co tylko w duszy zagra. Aranżacje donicowe możesz przecież zmieniać jak tylko ci się znudzą. Inny kolor donic i front nabierze zupełnie innego smaku

tak jak pisałam już Mirelli wybór padł na grafitowe jak kupię to się pochwalę
mikami 12:04, 06 paź 2015

iwka napisał(a)
ja jak wpadam do Ciebie to zawsze cofam się do pierwszych stron i nie mogę wyjść z podziwu, jak można w tak krótkim czasie tak fajnie się rozwinąć ogrodowo bardzo podoba mi się to co robisz

Dzięki bardzo ale to też zasługa Was iż na początku skarciłyście mnie za błędy które robiłam to pozwoliło mi spojrzeć na wszystko z innego punktu i zrobić to co teraz widzicie
ivo 12:08, 06 paź 2015

mikami napisał(a)
no i w końcu mam położone płytki przed wejściem do domu i teraz mogę kupić jakieś 2 donice które dopełnią całość
jak myślicie jasne czy ciemne donice podobają mi się grafitowe ale czy nie zaciemne
[/quot

Grafitowe mogą być ale tez fajne byłyby takie stalowe w jasnym odcieniu szarości. Taki kolor jak masz te paski na drzwiach .
L00zak 22:35, 06 paź 2015

Grafitowe będą ładne, choć te elementy na drzwiach są metalowe?
malkul 17:52, 07 paź 2015

stalowe też by pasowały
i betonowe
mikami 20:37, 07 paź 2015

dzięki za pomysły lecz na razie donice muszą poczekać cały dom się rozchorował więc zamiast szukania donic kurowanie się w domu
mikami 15:52, 08 paź 2015

dzisiejszy gość za okna bardzo ciekawski no i moja Mika zdziwiona wizytą kotka