Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Marzenie o nowoczesnym ogrodzie

Marzenie o nowoczesnym ogrodzie

jazzy 10:21, 24 paź 2015

Bardzo fajnie wygląda ten szpaler lasecznicy Tylko ją się na zimę ścina chyba. No i ekspansywna jest
alis 12:03, 24 paź 2015

mikami napisał(a)
Wykurowana wracam a właściwie już wczoraj wróciłam do ogrodu
Posadziłam wszystkie cebulkowe które kupiłam teraz czekam do wiosny co z tego wyrośnie
a oto mój nowy nabytek posadzony by zakrył płot sąsiada

Witaj Mirela, piękny ogród się zapowiada. To są brzózki, prawda? Uwielbiam brzozy, zawsze miały dla mnie jakiś nieopisany urok, ale trochę mam mało miejsca w swoim ogrodzie na nie Możesz zdradzić jaka to odmiana?
mikami 17:42, 24 paź 2015

Witaj Alicja
na plakietce pisało tylko brzoza brodawkowa z grzybnią (mam nadzieje że za parę lat chociaż trujak z tej grzybni wyrośnie haha )zgadzam się z Tobą iż brzozy mają coś w sobie u mnie za płotem pełno brzóz i choinek chciałam nawiązać do tego otoczenia a pozatym też mi się podobają
Mira104 19:09, 24 paź 2015

Oooo Mirela Ty też jesteś z Rybnika jaki miło
Z jakiej dzielnicy jesteś?
Goldenka śliczna ja uwielbiam psy taka psiara ze mnie
Pozdrawiam i zaznaczam wątek
mikami 20:02, 24 paź 2015

Witaj Mira u mnie jestem z Ochojca choć od niedawna bo dopiero w grudniu zeszłego roku się przeprowadziłam
Moja goldenka - Mika to moja częsta towarzyszka wszelkich prac w ogrodzie podobnie jak u Ciebie oraz moje strapienie w kopaniu dziur i przesadzaniu roślin zawsze posadzę akurat tam gdzie ona chce leżeć ale i tak jest oczkiem w głowie całej naszej rodzinki
Mira104 21:01, 24 paź 2015

Ja mieszkam niedaleko makro, wiem mniej więcej gdzie mieszkasz, na 1 ze zdjęć widać kościół
a gdzie kupujesz rośliny wiem że w Wilczej jest szkółka i nawet ceny przystępne mają przynajmniej na olx widziałam
mikami 21:34, 24 paź 2015

Mira104 napisał(a)
Ja mieszkam niedaleko makro, wiem mniej więcej gdzie mieszkasz, na 1 ze zdjęć widać kościół
a gdzie kupujesz rośliny wiem że w Wilczej jest szkółka i nawet ceny przystępne mają przynajmniej na olx widziałam

na Wilczej o szkółce nie słyszałam choć pomidory paprykę itd tam kupowałam gdyż od lat teść tam kupuje ale z roślinkami innymi nie słyszałam a rośliny kupuje różnie na początku kupowałam w Żorach w Limbie później trochę na allegro u Kapiasa w Goczałkowicach i tam gdzie akurat byłam lub przejeżdżałam a coś się trafiło
alis 23:05, 24 paź 2015

Mirelko, dla Ciebie też wszystkiego najlepszego
L00zak 08:08, 25 paź 2015

Bardzo ładny ten szpaler
Mira104 08:12, 25 paź 2015

Wszystkiego najlepszego z okazji URODZIN