Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Marzenie o nowoczesnym ogrodzie

Marzenie o nowoczesnym ogrodzie

gruba_dynia 13:36, 29 paź 2015

mikami napisał(a)
baron faktycznie udało mi się kupić fajny no i sporo podrósł niestety nie wiem co to jest na 4 zdjęciu dostałam to w prezencie więc tak sobie rośnie
może ktoś rozpozna co to i mnie oświeci

Moim zdaniem to jodła koreańska
mikami 13:44, 29 paź 2015

gruba_dynia napisał(a)

Moim zdaniem to jodła koreańska

Dzięki za rozpoznanie teraz będę wiedziała gdzie ją posadzić bo powiem szczerze że nie miałam pojęcia czy rośnie szybko czy wolno i czy będzie dużą czy małą roślinką
mikami 08:16, 30 paź 2015

dla wszystkich poranna kawka otulona żółtym sweterkiem na trawce i uśmiechnięta buzia na dobry początek dnia i tego weekendu
alis 09:01, 30 paź 2015

mikami napisał(a)
dla wszystkich poranna kawka otulona żółtym sweterkiem na trawce i uśmiechnięta buzia na dobry początek dnia i tego weekendu

Jaki fajny kubeczek i trawka taka zieloniutka, oby do wiosnyMiłego weekendu Mirelko
Mira104 09:05, 30 paź 2015

Kawka z rana obowiązkowo ja poproszę jeszcze z mlekiem

pozdrawiam dziewczyny
iwka 09:29, 30 paź 2015

hihi ta uśmiechnięta buzia to taka juz pod halloween

a kubeczek mam taki sam tylko w zielonym sweterku
mikami 13:30, 30 paź 2015

Alicja trawka zieloniutka ale dopiero teraz całe lato wyglądała jak siano
Mira kawka z mleczkiem już się robi a spienionym czy nie? każda opcja u mnie dostępna haha
Iwona buzia a wiesz że nie pomyślałam może ją pomaluje i wtedy jako dekoracja na halloween się nada obok dyni podświetlonych kubeczki w różnych kolorach przynajmniej kawek nie pomylimy haha
Mira104 09:15, 31 paź 2015

Obowiązkowo pomaluj buźkę jest świetna.
Ja to widzę pomarańczowy, czarny, a oczy farba neonową i będzie taka dynia
Pozdrawiam gorąco
MirellaB 11:44, 31 paź 2015

Jesienne kolory w Twoim ogrodzie piękne

Dla mnie Twój ogród jest jak najbardziej nowoczesny Waldek często wtrąca krytykę, a potem tłumaczy, że się go źle zrozumiało, no taki to już Waldek ma charakter, ale wiedzę ma to trzeba przyznać.

Swoją drogą ciekawa jestem czym różni się Twój ogród tworzony nowocześnie od realizacji Danusi "Mały ogród nowoczesny rysowany kreską" przecież tam właśnie wszystko jest pod linijkę. Może Waldek się wypowie
mikami 13:30, 01 lis 2015

MirellaB napisał(a)
Jesienne kolory w Twoim ogrodzie piękne

Dla mnie Twój ogród jest jak najbardziej nowoczesny Waldek często wtrąca krytykę, a potem tłumaczy, że się go źle zrozumiało, no taki to już Waldek ma charakter, ale wiedzę ma to trzeba przyznać.

Swoją drogą ciekawa jestem czym różni się Twój ogród tworzony nowocześnie od realizacji Danusi "Mały ogród nowoczesny rysowany kreską" przecież tam właśnie wszystko jest pod linijkę. Może Waldek się wypowie

Witaj u mnie dzięki za otuchę dla mojego ogrodu zgadzam się z Tobą iż Waldek ma wiedzę i może nawet ma racje ale jak oglądam ogrody nowoczesne to jak Ty piszesz wszystko jest pod linijke do tego mój ogród jest wciąż w powijakach i cały czas go tworzę rabata po rabacie a na razie dalej marzę że powoli uda mi się go stworzyć do końca i finase na to pozwolą
Miłego popołudnia