Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

Milka 17:34, 07 kwi 2016

Mozna siać, dość szybko wzejdzie, ale ja sypię na jesień nasiona z reguły
oliwka 20:17, 07 kwi 2016

Ewa jak wysoki jest twoj mariken ??? Bede u siebie sadzic w donicy i jesli mozesz mi powiedziec to jaka jaest cena ?

Tulipany cudne, ale masz ich duzo i to tak szybko !!! Moje emperior kwitly w grudniu Niestety musilam je zabrac na zime do domu
Ja sasanki kupilam w centrum orodniczym starsznie mi sie podobaja. Czy je sie wysadza po przekwitnieciu, czy moga zostac w donicy ???
frezja 20:54, 07 kwi 2016

oliwka napisał(a)
Ewa jak wysoki jest twoj mariken ??? Bede u siebie sadzic w donicy i jesli mozesz mi powiedziec to jaka jaest cena ?

Tulipany cudne, ale masz ich duzo i to tak szybko !!! Moje emperior kwitly w grudniu Niestety musilam je zabrac na zime do domu
Ja sasanki kupilam w centrum orodniczym starsznie mi sie podobaja. Czy je sie wysadza po przekwitnieciu, czy moga zostac w donicy ???

Oliwko, mój Mariken miał być wysoki a okazał się takim z miejscem szczepienia na wysok.ok.1m.Były dośc tanie (76 zł za szt. )i nie narzekam. Mam 2 posadzone niedaleko siebie w rejonie tarasu.Na obecną chwilę bardzo mi się podobają, choć dopiero mają pąki, ale ja już oczyma wyobraźni widzę, jak korona się zagęszcza. Taka wysokość myślę odpowiednia do donicy.

To ci zrobiły numer Emperiory...miałaś wiosnę w domku zaskoczyły mnie bardzo moje, bo sadzone w końcówce grudnia i jakoś nie wierzyłam,że może się udać.
Sasanki lepiej wysadzić do ogrodu choć nie wiem, o jakiej donicy mówisz...mniejszej takiej na parapet ? ja wysadzam nawet azalię domową do gruntu a potem zabieram do domu i kwitnie ponownie.
frezja 20:56, 07 kwi 2016

Milka napisał(a)
Mozna siać, dość szybko wzejdzie, ale ja sypię na jesień nasiona z reguły

Irenko, postaram się zapamiętać; będę miała już swoje nasionka.

To jutro sypnę
frezja 21:06, 07 kwi 2016

Dla Oliwki...one jeszcze jak pijane,słabizny..jutro podsypię i docisnę bardziej przy mojej pomocnicy ciężko było

Tulipankowy szał się zaczyna

frezja 21:13, 07 kwi 2016

Magnolia stroi się

Trawki cieszą, zwłaszcza po zimie każde źdźbło cieszy

frezja 21:19, 07 kwi 2016

Ballerina czeka na miejsce

Pogoda sprzyja więc roślinki rosną jak na drożdżach

frezja 21:23, 07 kwi 2016

Anda 21:26, 07 kwi 2016

Ewuś, gdzie Ty mieszkasz? U Ciebie wszystko juz tak daleko. Ślicznie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
agnieszka_m 21:30, 07 kwi 2016

Ewciu jakie masz juz piwonie duże u mnie może ze 4cm wystaje dopiero z ziemi