Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

asiak 10:35, 27 maj 2017

U nas też jest sucho... latam i podlewam świeżo wsadzone roślinki
kaz742011 21:43, 27 maj 2017

Melduję że posadziłam stipę. Dzięki za wszystkie rady . U mnie tak polało w czwartek że od razu rośliny wybujały. Ale dzisiaj jeszcze ziemia mokra. Dobrze chwasty wyłaziły .
frezja 22:45, 27 maj 2017

kaz742011 napisał(a)
Melduję że posadziłam stipę. Dzięki za wszystkie rady . U mnie tak polało w czwartek że od razu rośliny wybujały. Ale dzisiaj jeszcze ziemia mokra. Dobrze chwasty wyłaziły .
Kasiu, niech dobrze rośnie. U mnie uchowało się kilka dorodnych kęp a dzisiaj podczas podlewania znalazłam znowu wypasiony okaz polewania z nieba to zazdroszczę..u nas lekko pokropilo wczoraj i na tym koniec.
frezja 22:48, 27 maj 2017

asiak napisał(a)
U nas też jest sucho... latam i podlewam świeżo wsadzone roślinki
To samo, co u mnie. Dzisiaj trawę tez musiałam podlać i nie zanosi się na żaden deszcz.
Radziu2013 22:51, 27 maj 2017

Ja też mam sucho jak pieprz ale wolę tak niż jakby znowu miesięczne ulewy miały przyjść. Dzisiaj gnojówkę zrobili i większość popodlewałem-w suchym nic nie chce się rozrastać
Mirka 22:54, 27 maj 2017

Ewo donoszę że szałwia z twoich nasionek pięknie się rozrosła i ma moc kwiatów. Fotka jutro bo tak się dziś napieliłam ze już na fotki siły nie miałam.
frezja 23:01, 27 maj 2017

Radziu2013 napisał(a)
Ja też mam sucho jak pieprz ale wolę tak niż jakby znowu miesięczne ulewy miały przyjść. Dzisiaj gnojówkę zrobili i większość popodlewałem-w suchym nic nie chce się rozrastać
Roślina odpowiednio nawodniona to roślina zdrowa. Juź wstrzymuję się od biegania z wężem i konewka poszła w ruch..rachunków się boję. Gnojówkę dzieliłeś...fajnie ruszy wszystko tylko woooody trza duźo.
frezja 23:04, 27 maj 2017

Mirka napisał(a)
Ewo donoszę że szałwia z twoich nasionek pięknie się rozrosła i ma moc kwiatów. Fotka jutro bo tak się dziś napieliłam ze już na fotki siły nie miałam.
Bo to od serca dane moja też zaczyna kwitnienie. Czekam więc na foty
Radziu2013 23:09, 27 maj 2017

frezja napisał(a)
Roślina odpowiednio nawodniona to roślina zdrowa. Juź wstrzymuję się od biegania z wężem i konewka poszła w ruch..rachunków się boję. Gnojówkę dzieliłeś...fajnie ruszy wszystko tylko woooody trza duźo.

Ja o tyle mam dobrze że za ulicą rów płynie wiec jak byly takie upalne lata to w razie czego mialem skąd czerpać żeby nie zbankrutować. Ale i bez tego biorę wodę z obory bo kiedys jak były krowy to byl i kranik na wode a tam nie płaci się za ścieki wiec i tak troche moge sobie pozwolić
nicol21 01:03, 28 maj 2017

frezja napisał(a)
Inwentaryzacja różana już się dokonała. Nicol, tez się zdziwiłam, bo to aż 22 sztuki

Więc tak:

Ballerina - x 2
Flover Circus - 1
Ascot - 1
The Fairy - 7
Pauls Himaqlayan Musc - 1
Monstead Wood - 1
Pastella - 1
Natasha Richardson - 1
Bonica - 1
Pink Swany - 1
Aleksandra R. - 1
Alden Biesen - 2
Wielokwiatowa NN - 2

No, no - pozazdrościć
a powiedz mi czy jesteś zadowolona z flower circus? jak mniemam to ta pashmina na którą się napaliłam a którą ciężko dostać. ponoć ciężko znosi deszcze -a u nas tego sporo więc zastanawiam się jak u Ciebie w bardziej stabilnym klimacie się miewa i czy warta zachodu kupowałaś stacjonarnie czy przez net? jeśli przez net to czy możesz polecić sprzedawcę?
Reszta widoków super - nadrobiłam głównie zdjęcia.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies