Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

Gardenarium 15:07, 15 wrz 2015

Zrób szersze ujęcie, bo nie widać nawet co jest tam dalej.

Instagram Ogrodowiska
frezja 15:14, 15 wrz 2015

Danusiu na tę chwilę mam takie mało wyraźne..

to niebieskie to suszący się basen na huśtawce
frezja 15:39, 15 wrz 2015

Danusiu..tak było

w miejscu gdzie biały stolik jest huśtawka..rabata przerobiona ,nie ma tego kółka z lewej.Iglaki przycięte..
Wysiadł mi aparat i na razie te fotki..
frezja 15:41, 15 wrz 2015

nie wygląda to zbyt ładnie..
Gardenarium 16:39, 15 wrz 2015

Taka ławka jest do .. Z tym dachem wygląda jak lotnisko, wybacz szczerość, ale wyobraź sobie tam inną łąwkę, bez tego okropnego daszku Bujawki są niemodne, kup albo wykombinuj z przeceny w obi jakąś drewnianą, aby bez tej falbanki.

Białe meble plastiki wyrzuć, takie stawiało się po okrągłym stole czyli w 1980 roku czy one są potrzebne? A jeśli potrzebne to inne, podobne do ławki wstaw.

Postaw mniej więcej taką ławkę, bordery drewniane też wywalaj. Alem siem rozhuśtała No ale skoro masz mieć ładnie, to miej.

Niedroga a niezła ławka drewniana - można ją ewentualnie pomalować na dowolny kolor.

Nooo... nie wygląda to zbyt ładnie, ale może być już tylko lepiej.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:40, 15 wrz 2015

Podobna do mojej ale oczywiście nie tekowa, ale niezła.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:47, 15 wrz 2015

A czy ty masz plan całej działki?

Żeby nie strzelać jak kulą w płot? Przecież ogród planuje się kompleksowo, zawsze tak robię.. a nie wycineczki kombinować.

A właściwie dlaczego placyk zaplanowałaś kwadratowy czyli kanciasty, skoro wszystkie linie masz owalne?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:57, 15 wrz 2015

Jakby co wrzucam żywopłociki z buka, najśliczniejsze

Instagram Ogrodowiska
frezja 17:25, 15 wrz 2015

Gardenarium napisał(a)
Taka ławka jest do .. Z tym dachem wygląda jak lotnisko, wybacz szczerość, ale wyobraź sobie tam inną łąwkę, bez tego okropnego daszku Bujawki są niemodne, kup albo wykombinuj z przeceny w obi jakąś drewnianą, aby bez tej falbanki.

Białe meble plastiki wyrzuć, takie stawiało się po okrągłym stole czyli w 1980 roku czy one są potrzebne? A jeśli potrzebne to inne, podobne do ławki wstaw.

Postaw mniej więcej taką ławkę, bordery drewniane też wywalaj. Alem siem rozhuśtała No ale skoro masz mieć ładnie, to miej.

Niedroga a niezła ławka drewniana - można ją ewentualnie pomalować na dowolny kolor.

Nooo... nie wygląda to zbyt ładnie, ale może być już tylko lepiej.

Danusiu...potrzebna mi szczerość...skoro ma być ładnie)
huśtawka ..wiem..jej tu nie będzie-kupiona kilka lat temu i nie chce się rozwalić)

białe meble lądują na gabarytach..ponoć niedługo u nas biorą...czasem są potrzebne..mogę coś dokupić.

Ławka numer 1 podoba mi się..pomyślę i nie jest droga.

Muszę Cię jeszcze rozhuśtać..aby więcej pomysłów się zrodziło)

frezja 17:34, 15 wrz 2015

Gardenarium napisał(a)
A czy ty masz plan całej działki?

Żeby nie strzelać jak kulą w płot? Przecież ogród planuje się kompleksowo, zawsze tak robię.. a nie wycineczki kombinować.

A właściwie dlaczego placyk zaplanowałaś kwadratowy czyli kanciasty, skoro wszystkie linie masz owalne?

nie mam planu..może mąż się zlituje i coś wyrysuje..;z lewej od huśtawki za iglakami mam ogród sąsiadowy..

Z tym prostokątem sama nie wiem..chciałam przełamać krągłości..możemy poprawić.

buczki przepiękne i najpiękniejsze jakie widziałam