Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

Agania 07:34, 20 lut 2019

Ślicznie szydełkujesz...wiosnę masz już zaawansowaną, co to za cebulki na przedostatnim zdjęciu?

Super wyjazd miałaś...ile tam kolorów wow
frezja 08:16, 20 lut 2019

Agania napisał(a)
Ślicznie szydełkujesz...wiosnę masz już zaawansowaną, co to za cebulki na przedostatnim zdjęciu?

Super wyjazd miałaś...ile tam kolorów wow
Aganiu,daleko zaszłas,że i o wycieczkowe foty zahaczyłaś Piękne miejsce;polecam każdemu Czy chodzi o te cebulki? To krokusy.

MirellaB 14:53, 24 lut 2019

Ewunia wiosennie widzę u Ciebie podobnie jak u mnie. Lubię ten czas, tylko to cięcie traw mi ciąży.
frezja 17:46, 24 lut 2019

MirellaB napisał(a)
Ewunia wiosennie widzę u Ciebie podobnie jak u mnie. Lubię ten czas, tylko to cięcie traw mi ciąży.
Damy radę Mirella Dzisiaj słońca brak to i do ogrodu nie chce się wyjść. Czekam na lepsze jutro, aby móc działać.
frezja 18:49, 24 lut 2019

Proszę Was o radę. Powstaje u mnie w ogrodzie miejsce,gdzie będzie stała ławka...taki kącik do posiedzenia z książką,kubkiem kawy. Nie wiem,jakie rośliny do tej dużej donicy..? ..z lewej strony za donicą rosną 3 derenie. Myślałam o hortensjach..jak uważacie? czerwona linia derenie.Żółta linia to ławka.

Gardenarium 09:42, 25 lut 2019

frezja napisał(a)
Danusiu,mam taką donicę w kąciku z ławeczką.Doradź proszę,jakie rośliny będą do niej odpowiednie.Miejsce słoneczne.

Ewo, na odwrót zamontowaliście membranę, kubełki powinny być do desek a nie do ziemi

Zrób kącik zapachów i motyli.
Kwiaty do cięcia (dalie, cynie, kleome itd. co lubisz ścinać do wazonu.

Instagram Ogrodowiska
Anda 12:47, 25 lut 2019

Pięknie będzie z kwiatami polecanymi przez Danusię
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Milka 15:33, 25 lut 2019

Ja bym dała tam coś w środek zimozielonego, aby cieszyło zimą, a w sezonie dołożyła jednoroczne.
Milka 15:35, 25 lut 2019

Piękne robótki szydełkowe
frezja 17:34, 25 lut 2019

Gardenarium napisał(a)

Ewo, na odwrót zamontowaliście membranę, kubełki powinny być do desek a nie do ziemi

Zrób kącik zapachów i motyli.
Kwiaty do cięcia (dalie, cynie, kleome itd. co lubisz ścinać do wazonu.
Dzięki Danuś za uwagę..ale z nas gapy Co do kwiatów mam już w głowie obraz,jak to może wyglądać...kolor,zapachy,motyle, to wszystko na TAK. Tylko..zanim bedą cynie i dalie to może być pusto.Może niskie trawki takie zwieszające się..hmm.