Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

Gardenarium 18:13, 16 paź 2015

Tobie Paula też namalowałam jakby co

Instagram Ogrodowiska
frezja 20:42, 16 paź 2015

paula23 napisał(a)
Ewa ale Ci Danusia życie ułatwia napewno będzie pięknie

Wiecie co Wam powiem? Jak Danusia rzuca pomysł na rabatę widzę to tak:

a jak ja próbuje coś wymyślić widzie to tak:

Paula Ty to jesteś dobra)ha,haaaa
frezja 21:04, 16 paź 2015

paula23 napisał(a)
Ewa ale Ci Danusia życie ułatwia napewno będzie pięknie

Także pozostało Ci się cieszyć że szefowa pomysłami strzela jak z karabinu aż ciekawa jestem jak to będzie "na żywo" wyglądać.
Ewciu co planujesz w tym roku posadzić? Chyba nie wszystko ?

Bardzo mam ułatwione to życie pod skrzydłami szefowej (będę chwalić na każdym odpuście)szczęściara jestem...a co..13 urodzona

Paula Ty jesteś niesamowita babka...;wyrysujesz nawet swoje myśli i emocje )i to jak ))
z tymi nasadzeniami to plany takie..czekam na buki zamówione juz tydzień temu aby obsadzić rabatkę z warzywami(30 szt),z kupnem traw to chyba muszę do wiosny poczekać..nie znam się,kiedy sadzić,przód rabaty tej z niwaki to bardzo bym chciała jeszcze teraz uzupełnić.
Cebulowe jeszcze czekają,dzisiaj nie zdążyłam a było tak pięknie,słonecznie.Teraz znowu leje i to porządnie.
paula23 21:42, 16 paź 2015

frezja napisał(a)

Bardzo mam ułatwione to życie pod skrzydłami szefowej (będę chwalić na każdym odpuście)szczęściara jestem...a co..13 urodzona

Paula Ty jesteś niesamowita babka...;wyrysujesz nawet swoje myśli i emocje)
z tymi nasadzeniami to plany takie..czekam na buki zamówione juz tydzień temu aby obsadzić rabatkę z warzywami(30 szt),z kupnem traw to chyba muszę do wiosny poczekać..nie znam się,kiedy sadzić,przód rabaty tej z niwaki to bardzo bym chciała jeszcze teraz uzupełnić.
Cebulowe jeszcze czekają,dzisiaj nie zdążyłam a było tak pięknie,słonecznie.Teraz znowu leje i to porządnie nawet nie łudzę się,że do jutra coś się zmieni mimo prognoz.

A bo czasami lepiej coś rysunkiem wyrazić jak słowami

ja z trawami ryzykuje po niedzieli jadę na zakupy najwyżej je poprzykrywam i będę całą zimę drżeć ze strachu czy przeżyją bo do wiosny nie wytrzymam z czekanie na sadzenie

W takim razie trzymam kciuki żeby pogoda dopisała i z niecierpliwością czekam na zdjęcia
frezja 22:57, 16 paź 2015

paula23 napisał(a)

A bo czasami lepiej coś rysunkiem wyrazić jak słowami

W takim razie trzymam kciuki żeby pogoda dopisała i z niecierpliwością czekam na zdjęcia

będą...ale nie jutro mam wyjazd całodniowy i jak pomyślę,że tak strasznie u nas leje to ani wypad do rodzinki nie cieszy

paula23 23:09, 16 paź 2015

Domyślam się że nie jutro sporo pracy przed Wami

Oj u rodzinki będziesz miała zajęcie a tak to byś w domu siedziała i się niecierpliwiła że pada i nie możesz iść działać w ogrodzie
frezja 23:11, 16 paź 2015

masz rację
paula23 23:14, 16 paź 2015

frezja napisał(a)
masz rację

A widzisz wiem coś o tym bo mnie już nosi i doczekać się nie mogę aż kupie te trawy jeszcze 4 dni

Uciekam spać

Miłego weekendu
baw się dobrze
frezja 23:18, 16 paź 2015

dzięki serdeczne...dobrej nocki
sylwia_slomc... 00:54, 17 paź 2015

Też czekam na słonko tylko ja w celach porządkowych bo ogród jak po przejściu tornada wygląda w przydomowym