Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Kasi w ogrodzie ...

U Kasi w ogrodzie ...

Sebek 23:37, 20 kwi 2011

Przepiękne, z dekoracji jakie w tym roku robiłem to głównie pisanki - karczochy.
Matka 23:38, 20 kwi 2011

Kasia, jutro robię!a co tam...niech i u mnie będzie pikna ozdoba na drzwiach...i na furtkę też zrobię, a co!!!M sobie zaplanował jutro dalsze przekopywanie rabatki a ja będę wianki pleść
Matka 23:40, 20 kwi 2011

A kim jest Antoninka?moja Hania wymyśliła sobie, że oprócz brata Antoniego będzie miała jeszcze siostrę Antosię
Kasia_ 23:48, 20 kwi 2011

Bogda napisał(a)
Kasia, jutro robię!a co tam...niech i u mnie będzie pikna ozdoba na drzwiach...i na furtkę też zrobię, a co!!!M sobie zaplanował jutro dalsze przekopywanie rabatki a ja będę wianki pleść

Oczywiście warto zrobić , małe co nieco a cieszy ...Antonina , Antosia , Tosia czy Tonia to moja ukochana córeczka .Ma 10 lat i jest wspaniałym dzieckiem . Ponieważ mam ich w sumie troje , często organizuję spotkania u mnie w domu gdzie dzieci moga się realizowć , wykonując różnego rodzaju prace manualne ...Rozwija to wyobraznie , pracują za każdym razem w wielkim skupieniu ....
Safoya 23:49, 20 kwi 2011

Kasiu Witaj
Przepiękny masz ogród. Bardzo pasuje do twojego domu. Jest taki przytulny i aż zachęca do leniuchowania. Pozwól, że bezczelnie ukradnę niektóre z towich kompozycji
Matka 23:52, 20 kwi 2011

Ja jeszcze do takich prac muszę poczekać, moja "brygada" ma dopiero 4,2L i 2 m'ce, ale jak tylko podrosną to łopatki w rączki i heja w ogródnie, a tak na serio też uważam, że takie manulane prace bardzo rozwijają i kierunkują dzieciaczki a jednocześnie wspólna zabawa i rodzinna-to ważne w dzisiejszym świecie telewizji
Kasia_ 23:56, 20 kwi 2011

Safoya napisał(a)
Kasiu Witaj
Przepiękny masz ogród. Bardzo pasuje do twojego domu. Jest taki przytulny i aż zachęca do leniuchowania. Pozwól, że bezczelnie ukradnę niektóre z towich kompozycji

Jeżeli tylko się podobają to zachęcam do działania . Nie mam nic przeciwko. Podzile się z wami tegorocznymi hitami jak wykonam ...dobrej nocki życze o 6 pobudka więc na mnie już czas ....dzieci wstaną i powiedzą mamie dzień dobry ....
Kasia_ 23:57, 20 kwi 2011

Bogda napisał(a)
Ja jeszcze do takich prac muszę poczekać, moja "brygada" ma dopiero 4,2L i 2 m'ce, ale jak tylko podrosną to łopatki w rączki i heja w ogródnie, a tak na serio też uważam, że takie manulane prace bardzo rozwijają i kierunkują dzieciaczki a jednocześnie wspólna zabawa i rodzinna-to ważne w dzisiejszym świecie telewizji

O to rzeczywiście jeszcze daj sobie chwilkę .Ale mama może się realizować prawda ?
Matka 00:00, 21 kwi 2011

Jasne, będę próbować ile maluchy pomogą, jutro działam...maluchy będą się bawić elemencikami dekoracji a ja to spróbuję " złożyć w całość"!jak fajnie, że pokazałaś takie cudeńka
Ewa 07:31, 21 kwi 2011

Kasiu, dziś zawitałam do Ciebie. Wędruję po Forum i codziennie odkrywam coś nowego. U Ciebie pięknie w ogródku, a atmosfera jak w raju. Sąsiadka urocza! Pozdrawiam