Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Kasi w ogrodzie ...

U Kasi w ogrodzie ...

zbigniew_gazda 07:35, 02 maj 2011

Też pooglądałem u Ciebie Kasiu prace. Wiem coś o tym jeżeli chodzi o Danusię i Witka. Widziałem na własne oczka ICH zaangażowanie u mnie przy cięciu jałowca. Wielki szacunek dla Was Danusiu i Witku.
Gardenarium 08:15, 02 maj 2011

Jejku, ale się rozpisaliście, chyba się schowam pod ziemię pod tym deszczem pochwał

Ale pragnę przypomnieć, że Kasia, Wiesia i Waldzio (mama i tata) tak się "utyrali" z nami, że będą to długo pamiętać. Ponieważ była to wspólna praca, tym bardziej cieszy. Mieliśmy też wielu kibiców z ulicy (wchodzili z ciekawości) i moich klientów , którzy w międzyczasie przyjżdżali po projekty.
Teraz pozostało na razie dolewać rośliny, a nawadnianie na tym małym kawałku dosianego trawniczka ustawiliśmy kilka razy w ciągu dnia po jednej minucie, aby nasiona były stale nawilżone i mogły szybko wzejść.

Instagram Ogrodowiska
Kasia_ 08:15, 02 maj 2011

zbigniew_gazda napisał(a)
Też pooglądałem u Ciebie Kasiu prace. Wiem coś o tym jeżeli chodzi o Danusię i Witka. Widziałem na własne oczka ICH zaangażowanie u mnie przy cięciu jałowca. Wielki szacunek dla Was Danusiu i Witku.

Tak są niesamowici . Przy tym tak bardzo perfekcyjni ! Szczeście się i do mnie jak widać uśmiecha .Mam nadzieje, że teraz słońce częściej będzie do mnie zaglądać . Widziałam film z wycinką jałowca . Gratuluje ! sam pomysł mnie zachwycił , a wykonanie to już my oboje wiemy jak oni działaja .
Ja muszę zadbać teraz żeby wszytsko dobrze rosło i funkcjonowało jak trzeba .
Pozdrawiam serdecznie o pochmurnym poranku nad naszą wioską ...
Kasia_ 08:17, 02 maj 2011

O Szefowa po wczorajszch podbojach już na nogach jak widze ! Danulek witam o pranku chyba biegne do ciebie na kawe , co ty na to ?
Gardenarium 08:21, 02 maj 2011

Zapomniałam napisać, że nadmiar ziemi udało się zagospodarować u kolejnego sąsiada, któremu od razu wyrównaliśmy zapadnięty teren i nawet posialiśmy trawkę
To także nasz zaprzyjaźniony sąsiad i wart pomocy w każdym zakresie. A i nam jest przyjemniej, jak każdy ma zadbane. Natomiast "rękami" trudno by było pomóc, a sprzętem szybko zrobiliśmy, że nawet nikt się nie połapał w zmianach.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:23, 02 maj 2011

Martek napisał(a)
Muszę to zobaczyć

Przyjeżdżaj, odbiorę z dworca Mówię serio

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:25, 02 maj 2011

Biegnij Kasiu, ja jeszcze w pieleszach, ale już na Ogrodowisku - ale cóż to znaczy mieć blisko???, zapraszam

Instagram Ogrodowiska
Kasia_ 08:27, 02 maj 2011

Czy widzieliście sobotni odcinek Maji w ogrodzie ? podobno byłam w tv ? Sama nie widziałam ale z tego co wiem Danusia nagrała odcinek ! musze się zobaczyć ...zapraszam do oglądania powtórek ...
Gardenarium 08:27, 02 maj 2011

Kochani próbowałam odespać wesele i wyjazd do Królikowych Tulipanów.
Rano oczywiście szukali wszystkiego, a ja muszę wiedzieć gdzie to leży No i wstałam, z odespania nici.

Instagram Ogrodowiska
Kasia_ 08:28, 02 maj 2011

Danulek kawe mam zrobioną zakładam kaloszki i już jestem !