myślalam,że jeszcze poszukujesz wiarygodnego zdjęcia tej Fire, to ci wkleilam,żebyś sama porównała, bo ja lepiej znasz mając real przed oczyma, bo chyba Annki się pytalaś a w ogóle będziesz miala nastepną stronkę w zakladki
myślalam,że jeszcze poszukujesz wiarygodnego zdjęcia tej Fire, to ci wkleilam,żebyś sama porównała, bo ja lepiej znasz mając real przed oczyma, bo chyba Annki się pytalaś a w ogóle będziesz miala nastepną stronkę w zakladki
Droga Aniu, coś Ty się uparła z tą hostą ))))) ok, to jeszcze raz napiszę: ja nie poszukiwałam Fire&Ice bo mam już ją jak wiesz i od początku wiem, że to ta oto wiarygodne i moje zdjęcie
Jak pokazałam swoje zakupy to Ty mi wkleiłaś na stronie 125 takie oto zdjęcie swojej hosty White Feather,
i napisałaś, że to niby Fire&Ice......
Ja White Feather nie mam i nie chcę, bo jak nie raz pisałam, tylko na początku tak wygląda, a potem prozaicznie zielenieje.
Wklejane przez Ciebie kolejne linki, w tym ten dzisiejszy również potwierdzają tylko, że to co ja mam to Fire&Ice. Zobacz w historii sama, że tak właśnie było............Nie wiem o co chodzi, ale dajmy proszę już temu spokój.
A wyżej to wkleiłam tą Funkię, której nazwy poszukuję
to żurawka Caramel obecnie trzymam ją na pełnym słońcu bo wtedy ma taki kolor jak widać, natomiast jak przez chwilę były w cieniu to zieleniały.... a tego ja akurat nie chcę Jest jeszcze kilka odmian, które podobnie się wybarwiają, ale nie mam ich jeszcze w swojej kolekcji
Tak, Kasia, to ten kolor żurawki - wczoraj kupiłam 3 sztuki. A dziś posadzę w półsłońcu. Dzięki.