Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Jagna 19:07, 13 cze 2014

Hej Kasiu,

zielono cudownie i jak zwykle wszystko zadbane. Nawet przechowalnia zachwyca. Po koszeniu proszę o zdjęcie tego zakatka, uwielbiam świeżo ścietą trawkę.

KasiaWB 20:24, 14 cze 2014

Moi Drodzy! dziękuję Wam za pamięć. Mało mnie teraz, bo czasu niewiele...niestety - czyli bez zmian.
Pelargonie na balkonie zżera mszyca i żadne preparaty nie pomagają mam najmizerniejszy balkon w historii.... Ogród sobie radzi, chociaż walka ze szkodnikami również trwa...
Witam Was kwiatami, które niestety już przekwitły nim zdążyłam się nimi nacieszyć...

KasiaWB 20:29, 14 cze 2014

Róża Gartentraume
KasiaWB 20:30, 14 cze 2014

kitek81 napisał(a)
Az trudno uwierzyć, że to jeszcze plac budowy!
Wszystko piękne
Pozdrawiam

Dzięki Kasiu
dla Ciebie
KasiaWB 20:32, 14 cze 2014

an_tre napisał(a)
Kasiu wszystko sobie obejrzałam, a musialam się sporo cofnąć masz już pięknie i sporo kwitnących, widać, ze budowa i ogrod żyją w przyjaźni, czyja to zasługa?
pozdrówka buziaczki dla Oli

Aniu dziękuję
KasiaWB 20:35, 14 cze 2014

justi napisał(a)
Kasiu dziś byłam na szybko w Lbn, koszmar dojechać takie korki, nie wiem czy budową dróg to spowodowane czy stłuczką po drodze. Pewnie jedno i drugie. Zastanawiałam się jak się dojeżdża teraz do Ogrodu Botanicznego. W ogóle jak Ty jezdzisz na swoją działkę, chyba jakoś z drugiej strony.
A roslinki u Ciebie bardzo podrosły, po przesadzeniu będzie już dojrzały ogród.

Cześć Justynko jak będziesz jeszcze kiedyś się wybierać to wpadnij do mnie jak dasz mi wcześniej znać, to może uda mi się wyrwać niestety i korki i stłuczki
Jak dojechać napiszę Ci na priv - bardzo prosto
Bardzo bym chciała już wszystko przesadzić, bo zrobiło się ciasno np. tutaj

Pozdrawiam

KasiaWB 20:37, 14 cze 2014

monteverde napisał(a)

Kasiu to Brookside jeżyk przepiękny jeszcze dalej pooglądam

Ania, dzięki za identyfikację dobrze wiedzieć co się ma
w podzięce dla Ciebie jeszcze inny bodziszek, który wybujał w górę )

KasiaWB 20:41, 14 cze 2014

monteverde napisał(a)
Nie wiem jak jest poza kadrem zdjęciowym ale to co widzę świetnie wygląda szkoda będzie przesadzać, będziesz dokupywać pozdrówka

poza kadrem jest tak będę przesadzać )

KasiaWB 20:43, 14 cze 2014

popcarol napisał(a)
Kasiu, bardzo ładnie u Ciebie! Jaki busz! Jeszcze koło domu, jak już go skończycie i będzie wypasiona działka! Cudnie I jaki szał kwiatów!
pozdrawiam!

dziękuję Karola jest ładnie, ale za gęsto jak dla mnie i przydałoby się rozsadzić, bo się robi bałagan, no ale cóż, jeszcze nie mogę tego zrobić

Pozdrawiam
KasiaWB 20:45, 14 cze 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Kasiu również pozdrawiam i szybkiego zakończenia zmagań z budową życzę. Pogłaskaj jeżyka bo śliczny jest i grzeczny he he.

Zbysiu! jak miło, że mnie odwiedziłeś prawdę mówiąc mam narazie dość tych zmagań, muszę oddech złapać...
Jeżyk, a w zasadzie jeżyki zostały przeniesione za płot, ale wiem,że kręcą się w pobliżu
Pozdrawiam