Kasia, cudownie na rabatach i na zdjęciach widać mury, co się wspięły do góry, więc budowa już bliżej skończoności.
Pamiętam jak pokazywałaś mi rok temu Giardinę. Kwitnie już? Mam dwie od wiosny, więc dopiero mają małe pączki.
Kasiu tymi fotkami zrobiłaś mi dużą radość pamiętam jak sadziłaś roślinki kupowałaś ciski i sadziłaś na przechowalnik, serby szmaragdy horti jakie dorodne.3 sezony i u mnie tak będzie już tez mam troszkę roślin zgromadzonych Dobrej nocki
Doczekasz się i rozsadzania, i oglądania codziennego swoich roślinek.
A masz tego rozsadzania, ho, ho
Tesiskam
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Witaj Gabrielo
dziękuję za miłe słowa
Giardinę podarowałam mojej Mamie. Do jesieni pięknie kwitła, ale podmarzła zimą, ale zbiera się, zobaczymy co z niej będzie w tym roku. Tydzień temu jeszcze nie kwitła. Na pocieszenie kupiłam Mamie dorodną sadzonkę Jasminy
Myślę, że będziesz zadowolona z Giardiny, bo jednak wszystko zależy od tego w jakim miejscu jest posadzona i ile ma słońca. To piękna róża
Serdecznie pozdrawiam
Cześć Mirka większość roślin ładnie rośnie, a co wypadnie tego nie żałuję Potwierdzam że 3 sezony robią swoje będziesz miała piękny ogród niezwykle ważne jest to, że nie używam maty-szmaty i dbam o nawadnianie. Obserwuję ogrody gdzie jest ona niestety stosowana i rośliny po 3 sezonach są tam takie jak u mnie w pierwszym roku. Ale ludzie na mnie dziwnie patrzą jak mówię, żeby nie używali tzw. agrowłókniny i tym podobnych, twierdzą, że rośliny im rosną i już. A to niech sobie trzymają te szmaty...
Serdecznie pozdrawiam