Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 21:59, 14 cze 2014

Jagna napisał(a)
Hej Kasiu,

zielono cudownie i jak zwykle wszystko zadbane. Nawet przechowalnia zachwyca. Po koszeniu proszę o zdjęcie tego zakatka, uwielbiam świeżo ścietą trawkę.

Witaj Jagna dziękuję za miłe słowa, jeszcze wiele przed nami
zdjęcia już są
Pozdrawiam
KasiaWB 22:04, 14 cze 2014

c.d.n....

Gabriela 22:08, 14 cze 2014

Kasia, cudownie na rabatach i na zdjęciach widać mury, co się wspięły do góry, więc budowa już bliżej skończoności.
Pamiętam jak pokazywałaś mi rok temu Giardinę. Kwitnie już? Mam dwie od wiosny, więc dopiero mają małe pączki.
Mirka 22:18, 14 cze 2014

Kasiu tymi fotkami zrobiłaś mi dużą radość pamiętam jak sadziłaś roślinki kupowałaś ciski i sadziłaś na przechowalnik, serby szmaragdy horti jakie dorodne.3 sezony i u mnie tak będzie już tez mam troszkę roślin zgromadzonych Dobrej nocki
rozajerycha 02:00, 15 cze 2014

Widzę,widzę
Buja wszystko faktycznie.
Te zdjęcia i tak nie oddają tego co gołym okiem widać .
Ściskam
martek
ewa004 11:39, 15 cze 2014

Kasiu ale busz u Ciebie ,pięknie roślinki urosły .
Buziaczki
Tess 15:32, 16 cze 2014

KasiaWB napisał(a)

ale... aż mi żal, że nie mogę tego już rozsadzić i zarazem uporządkować oraz dlatego,że nie mam czasu się tym nacieszyć kwiaty szybko przekwitają... ale może za kilka dni )

Doczekasz się i rozsadzania, i oglądania codziennego swoich roślinek.
A masz tego rozsadzania, ho, ho
Tesiskam
KasiaWB 21:39, 17 cze 2014

Gabriela napisał(a)
Kasia, cudownie na rabatach i na zdjęciach widać mury, co się wspięły do góry, więc budowa już bliżej skończoności.
Pamiętam jak pokazywałaś mi rok temu Giardinę. Kwitnie już? Mam dwie od wiosny, więc dopiero mają małe pączki.

Witaj Gabrielo
dziękuję za miłe słowa
Giardinę podarowałam mojej Mamie. Do jesieni pięknie kwitła, ale podmarzła zimą, ale zbiera się, zobaczymy co z niej będzie w tym roku. Tydzień temu jeszcze nie kwitła. Na pocieszenie kupiłam Mamie dorodną sadzonkę Jasminy
Myślę, że będziesz zadowolona z Giardiny, bo jednak wszystko zależy od tego w jakim miejscu jest posadzona i ile ma słońca. To piękna róża
Serdecznie pozdrawiam
KasiaWB 21:43, 17 cze 2014

Mirka napisał(a)
Kasiu tymi fotkami zrobiłaś mi dużą radość pamiętam jak sadziłaś roślinki kupowałaś ciski i sadziłaś na przechowalnik, serby szmaragdy horti jakie dorodne.3 sezony i u mnie tak będzie już tez mam troszkę roślin zgromadzonych Dobrej nocki

Cześć Mirka większość roślin ładnie rośnie, a co wypadnie tego nie żałuję Potwierdzam że 3 sezony robią swoje będziesz miała piękny ogród niezwykle ważne jest to, że nie używam maty-szmaty i dbam o nawadnianie. Obserwuję ogrody gdzie jest ona niestety stosowana i rośliny po 3 sezonach są tam takie jak u mnie w pierwszym roku. Ale ludzie na mnie dziwnie patrzą jak mówię, żeby nie używali tzw. agrowłókniny i tym podobnych, twierdzą, że rośliny im rosną i już. A to niech sobie trzymają te szmaty...
Serdecznie pozdrawiam

KasiaWB 21:44, 17 cze 2014

rozajerycha napisał(a)
Widzę,widzę
Buja wszystko faktycznie.
Te zdjęcia i tak nie oddają tego co gołym okiem widać .
Ściskam
martek

dobrze,że czuwasz koniecznie musisz się do nas wybrać zapraszamy
Ściskam