dzięki dzięki piękne różyczki a jak się zwą? może bym kupiła
Marta już pewnie przeczytała pozdrowienia cieszę się, że mi pomogła, bo poszło nam szybko no i czas milej i szybciej płynie
Napisz mi co to za różyczka
Pozdrawiam
Marta, to ja bardzo dziękuję właśnie to samo pisałam wyżej, że szybko nam poszło, no bo milej w towarzystwie
w tym roku to bez wahania cięłam w poprzednich latach dłużej to trwało i strach był, że ciachnę za mocno ) a to właśnie trzeba ciąć
To strzyżenie to już tradycja jak tylko będziesz chciała i mogła to zapraszamy zresztą masz stałe zaproszenie, o czym chyba pamiętasz
Ściskam
nie bój żaby to tylko tak na początku jest strasznie, a potem samo leci
szkoda, że nie wiedziałam, że taka chętna na szkolenie jesteś, bo bym dała znać o tym naszym spotkaniu następne za rok
no chyba, że kupisz jakiegoś bukszpana w doniczce i przyjedziesz do mnie Marta też pewnie by wpadła
Dziękuję Kasiu za zaproszenie. Chętnie bym zobaczyła Twoje piękne roslinki. Mam już trochę dzikich krzaczków u mam i wyczytałam, że należy je sadzić razem żeby w przyszłości utworzyły gęste kulki, a potem dopiero przyciąć. Więc może u mnie lepiej żeby się cięcie odbyło. Pomoc fachowa jest niezbędna, bo innaczej wszystko zepsuję . Teraz upały, może sierpień będzie lepszy na sadzenie i cięcie?
A jak za daleko do mnie, to faktycznie kupię krzaczek w doniczce i przyjeżdzam na szkolenie
Kasiula to larissa te kwiatki są urocze- ale niewielkie- tak z 5 cm mają. Ale jest ich moc i to rekompensuje ich wielkość
Więcej fotek znajdziesz u mnie na np. 341 stronie
Widzę,że hortensje już pokazują swoje piękno.
Zaczyna się kolejny spektakl.
Wczoraj wyżyłam się po sąsiedzku pomogłam wyplewić taki kawałek zarośnięty chwastami od razu lepiej jak się na ład popatrzyło )))))))))
Pozdrawiam serdecznie
Martek