Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

rozajerycha 12:12, 29 maj 2016

To moje 6 lat podglądania ))
Madzenka 14:39, 29 maj 2016

Moje krócej, ale tez podglądam wiernie. książniczka to wykapana mama
KasiaWB 14:46, 29 maj 2016

rozajerycha napisał(a)
Wszystko buja pięknie i ta Księżniczka na hamaku również.Podoba mi się ta surfinia z pelargonią czy petunia...

różowe pelargonia, a kremowe hmm... chyba surfinia a może petunia ))
KasiaWB 14:48, 29 maj 2016

rozajerycha napisał(a)
To moje 6 lat podglądania ))

? chyba 5 lat bo na O. jestem od kwietnia 2011 wcześniej się nie znałyśmy
KasiaWB 14:48, 29 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Moje krócej, ale tez podglądam wiernie. książniczka to wykapana mama

o tak za co dziękuję
rozajerycha 15:27, 29 maj 2016

KasiaWB napisał(a)

? chyba 5 lat bo na O. jestem od kwietnia 2011 wcześniej się nie znałyśmy

Ja jestem od 2010 na mur
jolanka 20:25, 29 maj 2016

Nowe siły ogrodowiskowe rosną Śliczna jest w tych kwiatach
Skoro Wy "podglądacie siebie już tyle lat - i macie już taaakie ogrody, to mam nadzieję, że czas będzie działał i na naszą, nowicjuszek tu, korzyść
Ludwika 09:06, 30 maj 2016

Świetne porównania, od razu człowiekowi się chce rzucić do pracy w ogrodzie jak widzi, że to takie efekty przynosi

Twój ogród jest dla mnie inspiracją i mimo, że swój będę robić dopiero za kilka lat, jak odzyskamy równowagę finansową po innych kosztownych pracach remontowo-budowlanych, to już teraz zaczynam zbierać i rozmnażać rośliny. Co się tylko da to chcę też już posadzić, żeby potem mieć większe egzemplarze Dziękuję Ci za to, że tu jesteś i że mogę się od Ciebie uczyć
KasiaWB 19:25, 30 maj 2016

jolanka napisał(a)
Nowe siły ogrodowiskowe rosną Śliczna jest w tych kwiatach
Skoro Wy "podglądacie siebie już tyle lat - i macie już taaakie ogrody, to mam nadzieję, że czas będzie działał i na naszą, nowicjuszek tu, korzyść

każda była kiedyś nowicjuszką ja nadal uważam, że nią jestem
Czas akurat dla ogrodów działa na korzyść
Pozdrawiam
KasiaWB 19:30, 30 maj 2016

Ludwika napisał(a)
Świetne porównania, od razu człowiekowi się chce rzucić do pracy w ogrodzie jak widzi, że to takie efekty przynosi

Twój ogród jest dla mnie inspiracją i mimo, że swój będę robić dopiero za kilka lat, jak odzyskamy równowagę finansową po innych kosztownych pracach remontowo-budowlanych, to już teraz zaczynam zbierać i rozmnażać rośliny. Co się tylko da to chcę też już posadzić, żeby potem mieć większe egzemplarze Dziękuję Ci za to, że tu jesteś i że mogę się od Ciebie uczyć

Ludwika! bardzo dziękuję, to bardzo miłe co piszesz, ale tak jak napisałam wyżej - jestem nowicjuszką w tym temacie
Porównania mnie bardzo inspirują i również dają siłę do dalszej pracy a wierz mi, że wiele jeszcze przede mną wciąż dochodzą nowe inspiracje ale faktycznie, dzięki temu że zaczęłam od ogródka i roślin teraz mam co przesadzać i dzielić, choć wiele roślin wypadło.
Trzymam kciuki za Ciebie i działania wszystko się ułoży, tylko czasu potrzeba
Serdecznie ściskam i pozdrawiam