Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

amelia_b 14:49, 06 lis 2015

myślcie dziewczynki, ja zmykam do domu buziaki przesyłam, mi z cisami się podoba ale Kamilko to tobie ma się podobać i zarazem być ładnie, cisy dadzą ci coś zielonego
India 14:51, 06 lis 2015

piwonie chyba krótko kwitną, pieknie ale krótko
Kawa 14:52, 06 lis 2015

Toszka ma osłonić
za płotem jest droga którą często ludzie chodzą
a ja nie lubię jak mi się przez ramię zagląda
Kawa 14:53, 06 lis 2015

India napisał(a)
piwonie chyba krótko kwitną, pieknie ale krótko

krótko , no może i krótko
India 14:59, 06 lis 2015

zresztą większość roślin krótko kwitnie
07_Rene 08:21, 07 lis 2015

Jak masz gdzie (a masz bo pokazałaś) to ja jestem za przesadzeniem hakuro. Nie żeby mi się nie podobały, ale tak jak pisze Toszka są bardzo krótkowieczne.
Moja teściowa miała w przedogródku i co z tego, że koronę ładnie korygowała cięciem i jakoś to wyglądało, jak pień po 10 latach zrobił się brzydki, pękał i w końcu musiła zrobić rewolucje.
Twoje hakuro mają już kilka lat, więc to szczyt ich piękności. A za 2-3 lata zrobią się brzydkie i znowu będziesz mieć dylemat, co z robić z tą rabatą

Gratki bo przespałam
polinka 14:31, 07 lis 2015

Też oddaje głos za przesadzeniem wierzb i podpisuję się pod ostatnim zdaniem Renatki

Agatek 19:15, 07 lis 2015

Witam
trafiłam do Ciebie za hakuro
też mam i mi się podoba
jak wypadnie to pomyślę nad innym drzewkiem ale na razie ładna jest i mała
pozdrawiam
Kawa 19:51, 07 lis 2015

Dzięki dziewczyny za głosy. Decyzję podjęłam o przesadzeniu. Rozpoczęłam demolke. Usunęła m pecherznice. Czy ja pisałam ze je lubię? Nie cierpię. Było 6 nie ma żadnej. Przyplacilam to złamanym paznokcie i rana w oku. Nie wiem jak się to skończy. Oko łzami i pobolewa. Moja wina oczywiście mogłam uważać ale taka byłam zaaferowana. ..wierzę nie zdążyłam przesadzić bo oto jak z cera i nie miałam już siły .

amelia_b 20:03, 07 lis 2015

Kawa napisał(a)
Dzięki dziewczyny za głosy. Decyzję podjęłam o przesadzeniu. Rozpoczęłam demolke. Usunęła m pecherznice. Czy ja pisałam ze je lubię? Nie cierpię. Było 6 nie ma żadnej. Przyplacilam to złamanym paznokcie i rana w oku. Nie wiem jak się to skończy. Oko łzami i pobolewa. Moja wina oczywiście mogłam uważać ale taka byłam zaaferowana. ..wierzę nie zdążyłam przesadzić bo oto jak z cera i nie miałam już siły .

Kamilka no w szoku jestem ogromnym,myślałam że będziesz do tego dojrzewać do marca,a ty tak rachu ciachu i już a co em na rewolucjie?