Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

m_gocha 23:30, 25 mar 2020

Kamila!
Ależ plany i już nawet realizację powiększania rabat widzę Superowo! Ja też bym chętnie powiększyła rabatki ale nie ma jak! Musiałabym resztke trawnika zanektować

Dereń rewelacyjny i jaki dorodny! Od razu wyguglałam cóż to za jeden. Piekny! Niech rośnie zdrowo! Teraz to nawet nie ma szans na szkółking, żeby choć oczy nacieszyć
A zakupu bylin pozazdrościć. Chyba m.in.ciemierniki? Masz jakąś sprawdzoną szkółkę z wysyłkową sprzedażą? Nigdy jeszcze roślin tak nie kupowałam. Lubię poogladać z prawej, z lewej, zobaczyć jaki pokrój itp.

Pozdrawiam w te szalone czasy
Zdrówka życzę!

Kawa 07:49, 26 mar 2020

Malgosik napisał(a)

Hej
Co to za kwiatek?
Pojechałaś z tymi rabatami.
Ja też wczoraj robiłam korektę rabat.
Ale u Ciebie to dopiero robota poszła do przodu.
Nie zniechęcaj się. Latem będzie na tych rabatach pięknie.
Irysów żyłkowanych ciągle nie mam.
Raz nawet kupiłam cebulki, ale wiosną okazało się że to irysy holenderskie, które później kwitną.

Gosiu te kwiatuszki to przylaszczki
co do rabata to pewnie ładnie dopiero będzie w przyszłym roku o ile w w ogóle będzie ładnie
Kawa 07:50, 26 mar 2020

Sanka napisał(a)

Ależ piękna piękne te roślinki. Ja tez już się nie mogę doczekać tegorocznego sadzenia.

Witaj
sadzonki większość przysżła bardzo ładna więc jest nadzieja że będą dobrze rosły!
Kawa 07:53, 26 mar 2020

m_gocha napisał(a)
Kamila!
Ależ plany i już nawet realizację powiększania rabat widzę Superowo! Ja też bym chętnie powiększyła rabatki ale nie ma jak! Musiałabym resztke trawnika zanektować

Dereń rewelacyjny i jaki dorodny! Od razu wyguglałam cóż to za jeden. Piekny! Niech rośnie zdrowo! Teraz to nawet nie ma szans na szkółking, żeby choć oczy nacieszyć
A zakupu bylin pozazdrościć. Chyba m.in.ciemierniki? Masz jakąś sprawdzoną szkółkę z wysyłkową sprzedażą? Nigdy jeszcze roślin tak nie kupowałam. Lubię poogladać z prawej, z lewej, zobaczyć jaki pokrój itp.

Pozdrawiam w te szalone czasy
Zdrówka życzę!

Gosia - wreszcie raz na zawsze chcę zrobić z tymi rabatami porządek
patrząc na to co mam zrobić (plan dwiletni) to będzie wreszcie tak jak ma być
dereń dziękuje mam nadzieję ze będzie dobrze rósł
zamawiałam w sklepie Albamar - jestem bardzo zadowolona z roślinek - dopiero marzec a faktycznie ładne sadzonki - - 2 testuj i sprawdzam czy żyją (chociaz wygląda na to że tak)

moje 3 penstemony zostały roztrzepane przez psa wczoraj ale widze że będą zyć
na zdjeciach ciemiernik cuchnacy
galgAsia 08:31, 26 mar 2020

Kami
Przylaszczki cudne , u mnie w tym roku kwitną pierwszy raz i dostałam fijoła na ich punkcie . Uwielbiam
Zakupki też często robię w albamarze i jestem zadowolona, nigdy nie było skuchy.

Dobrego dnia
Kawa 08:58, 26 mar 2020

galgAsia napisał(a)
Kami
Przylaszczki cudne , u mnie w tym roku kwitną pierwszy raz i dostałam fijoła na ich punkcie . Uwielbiam
Zakupki też często robię w albamarze i jestem zadowolona, nigdy nie było skuchy.

Dobrego dnia

Asia dzięki
ja u nich pierwszy raz ale jestem zadowlona
przylaszczki są sliczne szkoda że mróz je załatwił
Margerytka40 09:08, 26 mar 2020

Uwielbiam widoczki z taką świeżo wydartą powierzchnią. To zapowiedź nowego. Sama w kilku miejscach mam taki obrazek i nawet taka jeszcze pusta plama już ładnie wygląda. Macham Kamilka
A w A.... r raz miałam wpadkę z pomylonymi hortkami. Wymienili bez niczego ale i tak dosłali nie te. Dałam spokój bo nie mam siły na prostowanie koła
Kawa 09:12, 26 mar 2020

Margerytka40 napisał(a)
Uwielbiam widoczki z taką świeżo wydartą powierzchnią. To zapowiedź nowego. Sama w kilku miejscach mam taki obrazek i nawet taka jeszcze pusta plama już ładnie wygląda. Macham Kamilka
A w A.... r raz miałam wpadkę z pomylonymi hortkami. Wymienili bez niczego ale i tak dosłali nie te. Dałam spokój bo nie mam siły na prostowanie koła

no tak Asia puste plamy są fajne ale wolę kwitnące

pomyłki się zdarzają ale dwa razy!!?? hihi
buziam
Kawa 09:20, 26 mar 2020

część przedsięwzięcia wygląda tak-jeszcze zosatł "kawałek" do zdarcia
to tylko - cześć a gdzie reszta
widać o ile powiększy się rabata od świerka? no widać 4 m

wiem ze ogólnie jest szaro i łyso i "chwastownik" ale ważne że jest co robić
Margerytka40 09:26, 26 mar 2020

Ale będziesz mieć miejsca nowego