Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

iwka 13:57, 21 sty 2016

Kawa napisał(a)
kupowałaś jakieś trawy na trawki.pl?

tak, w ubiegłym roku, na wiosnę. Nawet ok. Juzia chyba u niego zawsze kupuje, więc może Ci bardziej podpowie Sadzonki nie były duże ale za taką cenę ok.
Kawa 14:00, 21 sty 2016

aaa no właśnie trochę traw będę sadzić to przydałby się uczciwy sprzedawca
szkoda że nie pojadę do męża przed świętami bo tam pewnie kupiłabym fajne rośliny
Kawa 14:01, 21 sty 2016

no i stwierdziłam że więcej cisów kupię i osłonie się od drogi i ML tam posadzę
muszę przejść i wymierzyć rabatę długość i szerokość może uda mi się coś narysować w niedzielę
jankosia 22:46, 21 sty 2016

Ktoś tu do mnie podlinkował to przyszłam zobaczyć kto I o rany! Już tu byłam

Ja kupowałam w trawki.pl i byłam bardzo zadowolona.Te sadzonki, które miały być w małych pojemnikach były w małych, ale doniczka była ładnie wypełniona. Te które miały być większe i droższe były... większe i droższe. Poleciłam potem tego sprzedawcę Danusi z "Mojego skromnego ogrodu" i wiecie co? Przemianowałyśmy go potem z "Pana trawki" na "pana ździebełko" takie chucherka przysłał Danusi. Poprosiłabym go najpierw o zdjęcia sadzonek przeznaczonych do sprzedaży- na waszym miejscu To bardzo miły i serdeczny człowiek i odpowiada na wszystkie maile więc nie powinno być problemu a przynajmniej zobaczycie czy rozmiar sadzonek wam odpowiada.
iwka 22:54, 21 sty 2016

jankosia napisał(a)
Ktoś tu do mnie podlinkował to przyszłam zobaczyć kto I o rany! Już tu byłam

Ja kupowałam w trawki.pl i byłam bardzo zadowolona.Te sadzonki, które miały być w małych pojemnikach były w małych, ale doniczka była ładnie wypełniona. Te które miały być większe i droższe były... większe i droższe. Poleciłam potem tego sprzedawcę Danusi z "Mojego skromnego ogrodu" i wiecie co? Przemianowałyśmy go potem z "Pana trawki" na "pana ździebełko" takie chucherka przysłał Danusi. Poprosiłabym go najpierw o zdjęcia sadzonek przeznaczonych do sprzedaży- na waszym miejscu To bardzo miły i serdeczny człowiek i odpowiada na wszystkie maile więc nie powinno być problemu a przynajmniej zobaczycie czy rozmiar sadzonek wam odpowiada.

Monika, przyznaję bez bicia,że to ja Cię podlinkowałam i przesiedziałam dzisiaj trochę u Ciebie

teraz sobie przypomniałam dyskusję u Danusi na temat tych sadzonek, faktycznie, nawet chyba się tam udzielałam, ale z perespektywy czasu stwierdziłam, że wszystkie trawki które kupiłam, mimo że nie były duże pięknie urosły
jankosia 23:18, 21 sty 2016

Ja też jestem zadowolona, wszystko żyje i już sama sobie to rozmnażam Jednak z drugiej strony... Danusia dostała naprawdę marne, pamiętasz jakie pojedyncze włoski wystawały z tych doniczek? Aż mi było głupio potem, że tak zachwalałam. No ale co począć? Sama teraz też będę już podchodziła z dystansem do zakupów u niego Ale zakupy robić będę
Kawa 07:56, 22 sty 2016

hej hej
Moniczko Iwonko
no właśnie gdzieś mi się obiły o uszy różne opinie ale i te pochlebne i te mniej
ja kupowałam u jednego sprzedawcy kilka razy ale widać było że sadzonki dopiero do doniczki włożone nie ukorzenione i stwierdziłam że więcej u nich nie kupię więc szukam namiaru
Monia fakt że jednemu się trafią ładniejsze a innemu mniej wypasione sadzonki na to wpływu nie mamy
ale za namiar dzięki
widziałam u niego na stronie że ma duży wybór ale przed zakupem poproszę o foty sadzonek
agnieszka_m 08:11, 22 sty 2016

Widzę że u Ciebie planowanie pełną parą będzie się działo na wiosnę
Kawa 08:45, 22 sty 2016

hej Aguś
trzeba myśleć ale im więcej się myśli tym gorzej
agnieszka_m 08:47, 22 sty 2016

Kawa napisał(a)
hej Aguś
trzeba myśleć ale im więcej się myśli tym gorzej

mętlik w głowie się robi