Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Kawa 08:49, 22 sty 2016

agnieszka_malysa napisał(a)

mętlik w głowie się robi

mętlik to mało powiedziane
nie umiem wszystkie przewidzieć co z czym pasuje co pierwsze rośnie co kolejne
jak to połączyć żeby jakoś cieszyło oko
masakra jakaś
zawitka 09:38, 22 sty 2016

Kawcia ha ha działasz, ale nie martw się po kilkunastu latach dojdziesz do tego co z czym .Nie jesteś sama ha ha
Kawa 09:43, 22 sty 2016

zawitka napisał(a)
Kawcia ha ha działasz, ale nie martw się po kilkunastu latach dojdziesz do tego co z czym .Nie jesteś sama ha ha

hihih no tak myślę że jak dzieci pójda precz i zostanę sama stara babuleńka to będę już wiedziała co z czym się je hihi
agnieszka_m 09:44, 22 sty 2016

Kawa napisał(a)

hihih no tak myślę że jak dzieci pójda precz i zostanę sama stara babuleńka to będę już wiedziała co z czym się je hihi

Kawa 11:46, 22 sty 2016

pryzy wjeździe do garażu mam gazony paskudne
chciałam je jakos zasłonić ale nie sprawdziły się tam ani floksy szydlaste ani żagwin
posadziłam smagliczkę skalną rośnie 2 lata i ok pięknie wygląda wiosną i latem zimą paskudnie
i się zastanawiam czy ją nie wymienić czasem na coś innego
moze trzmielina?
co myślicie
dodam ze miejsce w pełnym słońcu jest
jolka 11:16, 23 sty 2016

Hej Kamisia Po pierwsze pozdrawiam najserdeczniej, bo dawno się nie widziałyśmy Widzę, że u Ciebie prace koncepcyjne nie ustają Ciekawa jestem czy się zdecydujesz w końcu na szałwię czy na lawendę? Osobiście głosuję za szałwią w tym zestawieniu z rozplenicami. Dziewczyny pisały o połączeniu z przywrotnikiem, mmm.. chyba byłoby pięknie

A co do gazonów, nie myślałaś żeby je wywalić, skoro ich nie lubisz?? Można by je zastąpić odpowiednio prowadzonym, niewysokim żywopłotkiem, np. z cisa, bukszpanu, grabu, czerwonego buka.. Ot, taka luźna refleksja w tym pięknym, mroźnym i słonecznym dniu

Buziaki
jankosia 11:23, 23 sty 2016

Kamilo, a po co chcesz w ogóle kupować sadzonki stipy? Wysiejesz w lutym to w sezonie będziesz miała takie sadzonki jakbyś kupowała za parę zeta za sztukę Nie warto. Jak chcesz nasionek to mogę ci wysłać, no problem
Kawa 08:11, 25 sty 2016

jolka napisał(a)
Hej Kamisia Po pierwsze pozdrawiam najserdeczniej, bo dawno się nie widziałyśmy Widzę, że u Ciebie prace koncepcyjne nie ustają Ciekawa jestem czy się zdecydujesz w końcu na szałwię czy na lawendę? Osobiście głosuję za szałwią w tym zestawieniu z rozplenicami. Dziewczyny pisały o połączeniu z przywrotnikiem, mmm.. chyba byłoby pięknie

A co do gazonów, nie myślałaś żeby je wywalić, skoro ich nie lubisz?? Można by je zastąpić odpowiednio prowadzonym, niewysokim żywopłotkiem, np. z cisa, bukszpanu, grabu, czerwonego buka.. Ot, taka luźna refleksja w tym pięknym, mroźnym i słonecznym dniu

Buziaki

hej Joluś

z tymi gazonami to tak wiesz szybko szybko było i nie wiem czy jak jest ruszę to czy pół kostki mi się nie rozpiernczy
musze to obgdać z moim M ale jak on słyszy ogródek to mu słabo się robi
Kawa 08:12, 25 sty 2016

jankosia napisał(a)
Kamilo, a po co chcesz w ogóle kupować sadzonki stipy? Wysiejesz w lutym to w sezonie będziesz miała takie sadzonki jakbyś kupowała za parę zeta za sztukę Nie warto. Jak chcesz nasionek to mogę ci wysłać, no problem

Hej Moniczko
nie będę kupowąc stipy dostałam nasionka i będę siała wg twoich instrukcji
myślę że jeszcze ze 2 tygodnie i można siać

Kawa 08:14, 25 sty 2016

Melduję że posiałam werbenę
za dwa tygodnie wysieję stipę
zrobiłam porządek ze szczepkami pelargonii

myślę nad rabatami

zdjęć brak
sama nie wiem dlaczego
ale chyba dlatego że wczoraj przeszłam po ogrodzie i stwierdziłam że nie ma czego fotografować

idę do Was