Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Marzenaka 23:26, 10 mar 2016

Hej. Widzę, że masz podobnie studnię jak ja. Moja bliżej rogu, więc muszę wkomponować w rabatę. Rozważam, czy faktycznie nie obsadzić cisami dookoła.
Kawa 07:56, 11 mar 2016

hej Mii nie mogę otworzyć tej stronki ale poszukam
Marzenko coś muszę wymyśleć - obsadzenie cisami o nie głupi pomysł może do tego jakieś trawy zobaczymy
moja studnia w tym miejscu bo tu źródło niestety
lojalna_ 09:01, 11 mar 2016

Madre glowy u Ciebie a pierdolnik szybciej zniknie niz myslisz
Kawa 09:07, 11 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
Madre glowy u Ciebie a pierdolnik szybciej zniknie niz myslisz

się zobaczy ale mam taka nadzieję
MirellaB 10:43, 11 mar 2016

Kamila jestem ciekawa co wymyślisz ze studnią.

U mnie w przedogródku sterczący dekiel od oczyszczalni tragedia. Kompletnie nie wiem jak to zakryć.
iwka 10:47, 11 mar 2016

ja to mam studnię na środku podwórka, centralnie przed drzwiami do domu, to jest tragedia
Kawa 11:36, 11 mar 2016

iwka napisał(a)
ja to mam studnię na środku podwórka, centralnie przed drzwiami do domu, to jest tragedia

no jest ale znajjąc ciebie jakoś to rozwiązałaś
ja myślę nad tym jakby ją wkomponować w jakąś rabatę - co raczej ciezko będzie
zobaczymy cisy to niegłupi pomysł ale do tego trzeba coś wymyśleć nie może być kółko cisowe i koniec tak myślę
iwka 11:49, 11 mar 2016

no właśnie nic jeszcze nie zrobiłam z nią, stoi. Tyle tylko, że my wodę z niej używamy tylko do podlewania i ogórki w niej trzymam przez zimę szkoda zasypywać.

a może Twoją w rabatę włączyć ale jako oddzielną, taką "nerkę" jak u Juzi była w planach. Ja nie wiem dlaczego ciągle jej rabaty widzę u Ciebie

Kawa 11:52, 11 mar 2016

iwka napisał(a)
no właśnie nic jeszcze nie zrobiłam z nią, stoi. Tyle tylko, że my wodę z niej używamy tylko do podlewania i ogórki w niej trzymam przez zimę szkoda zasypywać.

a może Twoją w rabatę włączyć ale jako oddzielną, taką "nerkę" jak u Juzi była w planach. Ja nie wiem dlaczego ciągle jej rabaty widzę u Ciebie

ja tez nie wiem
no właśnie a jakby ją w nerkę ubrać powstałaby taka wąska ścieżka za studnią od dużej rabaty w kierunku huśtawki....
iwka 11:55, 11 mar 2016

Kawa napisał(a)

ja tez nie wiem
no właśnie a jakby ją w nerkę ubrać powstałaby taka wąska ścieżka za studnią od dużej rabaty w kierunku huśtawki....

no o tym właśnie myślałam, za nią ścieżka, falujące trawy, huśtawka ....