Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

paulina_ns 12:47, 08 cze 2016

Kamilka ale Ty masz z tym swoim piesiolem, ja mam 2 i odpukac tylko mi wiosna bratki zjadła, które rosły przed jej wybiegiem i raz mniejsza wykopala rozchodniki, a poza tym można powiedzieć że uważają no chyba,że ktoś im piłkę rzuci na rabatki, to staranuja wszystko, ale M już wie, że taki wyczyn grozi kilkoma niecenzuralnymi słowami
Kawa 13:09, 08 cze 2016

paulina_ns napisał(a)
Kamilka ale Ty masz z tym swoim piesiolem, ja mam 2 i odpukac tylko mi wiosna bratki zjadła, które rosły przed jej wybiegiem i raz mniejsza wykopala rozchodniki, a poza tym można powiedzieć że uważają no chyba,że ktoś im piłkę rzuci na rabatki, to staranuja wszystko, ale M już wie, że taki wyczyn grozi kilkoma niecenzuralnymi słowami

no bo to głupie jak nie wiem
jak się udrę to schodzi z rabaty ale gorzej jak mnie nie ma całe do południe
rodzice nie zwracają uwagi gdzie on biega niestety
Malgosik 14:10, 08 cze 2016

ładną masz różę na podporze
teraz jest czas róż, piwonii i szałwii
iwka 14:44, 08 cze 2016

Kawa napisał(a)

u mnie przed płotem wyrosła duża kępa - zostawiłam
w rozpędzie z jednej rabaty wywaliłam zanim pączki były myślałam ze to wielki chwast heheh

jak kupowałam tą działkę to pamiętam że na niej rosły tylko maki białe i czerwone ....

jejku a ja ostatnio wytarmusiłam jeżówkę przez głupotę, nie mogę sobie darować. po pikowaniu gdzieś jedna została między evergoldami, ładnie rosła i powtarzałam sobie tylko jej nie wyrwij. Zabrałam się za pielenie, liście zerwałam, korzeń dorwałam i szarpię się z nim i mówię co za cholerstwo tu wyrosło. Aż mnie pot oblał jak sobie uświadomiłam co zrobiłam. Wsadziłam ponownie ale marne szanse jej daję, a byłam taka ciekawa jak zakwitnie, z nasion miałam. ech ...
Kawa 14:56, 08 cze 2016

iwka napisał(a)

jejku a ja ostatnio wytarmusiłam jeżówkę przez głupotę, nie mogę sobie darować. po pikowaniu gdzieś jedna została między evergoldami, ładnie rosła i powtarzałam sobie tylko jej nie wyrwij. Zabrałam się za pielenie, liście zerwałam, korzeń dorwałam i szarpię się z nim i mówię co za cholerstwo tu wyrosło. Aż mnie pot oblał jak sobie uświadomiłam co zrobiłam. Wsadziłam ponownie ale marne szanse jej daję, a byłam taka ciekawa jak zakwitnie, z nasion miałam. ech ...

ha
ja ostatnio tez o mało jeżówki nie wywaliłam jeden listek się został mam nadzieję że przezyje
zoja 15:49, 08 cze 2016

Kawa napisał(a)

tak myślałam to żadna nie zakwitnie bo wszystkie połamał

hortensje małe to jak leci to taranuje i nie patrzy muszę coś wymyślić ...

dlatego u mnie pies odgrodzony od ogrodu i rabat niestety za dużo szodził
MirellaB 18:12, 08 cze 2016

Lilii szkoda W przyszłym roku będzie piękniejsza

U mnie największe straty w białych rozchodnikach posadzonych wiosną. Słyszałam jak pękają i szlak mnie trafiał. Kilka wymieniłam, podrosły i jest ok.

Nie martw się, złamana hortensja będzie jeszcze ładniejsza
blyxa 19:06, 08 cze 2016

Strat w liliach współczuję.

Kawa napisał(a)

u mnie przed płotem wyrosła duża kępa - zostawiłam
w rozpędzie z jednej rabaty wywaliłam zanim pączki były myślałam ze to wielki chwast heheh

Ja trzy dni temu wykosiłam wokół działki. Później patrzę na sąsiednie pole i widzę, że połowa tego co wykosiłam z jednej strony to były maki - ależ byłam zła.
jolka 21:49, 08 cze 2016

No jak czytam co Twój pies wyrabia, to mi się coraz bardziej własnego odniechciewa (no chyba że jork, co waży pół kilo więc strat nie poczyni). Widoki za oknem masz obłędne. Cudne maczki
paulina_ns 21:57, 08 cze 2016

jolka napisał(a)
No jak czytam co Twój pies wyrabia, to mi się coraz bardziej własnego odniechciewa (no chyba że jork, co waży pół kilo więc strat nie poczyni). Widoki za oknem masz obłędne. Cudne maczki

Jolu yorki to dopiero bestie,moja jak się rozpędzi jak ktoś idzie, to ledwo wyhamowuje