U nas też susza, wczoraj już podlewałam ogród.
Masz Montanę, ja znów się zastanawiam i pewno tak będę myśleć cały rok Nie mogę się zdecydować.
Begonii to Ci teraz zazdroszczę, kupowałam sadzonki za 2,50 . Gdybym miała swoje to zasadziłabym nimi łany, tak mi się podobają. W przyszłym roku też będę siać. Tylko mnie najbardziej podobają się te z ciemnymi listkami o różowych kwiatach, nie wiem czy takie są dostępne w handlu.?
To wysyłąm deszcz do Was mi narazie wystarczy zbiornik napełniony
Mam za namową dziewczyn: specjalnie zamawiałam ją i drugą dokupiłam w B malutką ale z dwoma kwiatkami
Begonie siałam pierwszy raz i jak narazie jestem z nich zadowolona to ja u siebie widziałam sadzonki po 1,80 i 1,50. to ile mam w kieszeni
Ja w tym roku też chyba łany nimi obsadzę chyba że sąsiadka będzie chciała to jej trochę odstąpię
Takie jak Tobie się podobają były chyba nasionka w tym roku muszę się wcześniej zaopatrzyć w nasionka i posiać już w styczniu
Aguś wczoraj mignęła mi z okna samochodu żółta magnolia - piękna była i taka duża jak Twojej Mamy
kiedyś sobie taką sprawię - pomyślałam, że nawet ładniejsza niż różowe i białe...
gdybym miała osłonięte miejsce to już bym kupiła, ale nie mam...