Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały ogródeczek :)

Mój mały ogródeczek :)

agnieszka_m 08:35, 22 sie 2015

Oj Dominiko Bożenko tym razem nie ogrodową miałam budowę garażu Męża niema a bałagan wszędzie wkoło pełno stempli desek gruzu a dzieciaki chodzą, dobrze że Tato mój ma urlop to mi troszkę pomógł ale jeszcze z dzień nam zejdzie ze sprzątaniem a później jeszcze porznąć drzewo co na opał. W ogródku będę działać i będą zdjęcia lecz najpierw tamte porządki.
AnnaCh 12:24, 22 sie 2015

Mnie to niestety też czeka Bajzel wszędzie, dziś przychodzi pan konkrety umówić.
agnieszka_m 12:41, 22 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Mnie to niestety też czeka Bajzel wszędzie, dziś przychodzi pan konkrety umówić.

oo to powodzenia życzę
Ketka 14:52, 25 sie 2015

Witaj Aga... dzięki za dyskretne podpowiedzi...hihi... Myślę,że posadzenie hortensji przy zbiorniku to bardzo dobry pomysł. Moje hortensje niestety w tym roku są mizerne, przesadziłam z nawozem. Chociaz nie było go duzo, bo do całej konewki wlałam "chlup", ale zaszkodził im... najpierw zwiędły a potem rozsypały się jak przypalony pergamin.Próba uratowania powiodła się tylko częściowo ... w tym roku juz nie będą kwitły, chociaż wypuszczają nowe listki. a były takie piekne...Pinky Winky.
Gardener27 14:56, 25 sie 2015

Ja czekam od wczoraj na budowlańców od dachu i jeszcze nie doszli
Rozumiem że poniedziałki są ciężkie ale dziś już wtorek
agnieszka_m 19:15, 25 sie 2015

Gardener27 napisał(a)
Ja czekam od wczoraj na budowlańców od dachu i jeszcze nie doszli
Rozumiem że poniedziałki są ciężkie ale dziś już wtorek

to chyba ciężki wekend mieli hehe to jest denerwujące czekanie
agnieszka_m 19:19, 25 sie 2015

Ketka napisał(a)
Witaj Aga... dzięki za dyskretne podpowiedzi...hihi... Myślę,że posadzenie hortensji przy zbiorniku to bardzo dobry pomysł. Moje hortensje niestety w tym roku są mizerne, przesadziłam z nawozem. Chociaz nie było go duzo, bo do całej konewki wlałam "chlup", ale zaszkodził im... najpierw zwiędły a potem rozsypały się jak przypalony pergamin.Próba uratowania powiodła się tylko częściowo ... w tym roku juz nie będą kwitły, chociaż wypuszczają nowe listki. a były takie piekne...Pinky Winky.

Witam miło że do mnie zajrzałaś to szkoda hortek ale może w następnym roku odbiją. Ja w tym roku zachorowałam na nie
Gardener27 19:55, 25 sie 2015

agnieszka_malysa napisał(a)

to chyba ciężki wekend mieli hehe to jest denerwujące czekanie

Zadzwoniłem dziś do nich i powiedziałem co myślę o takiej robocie Jutro maja być z samego rana ... oby
agnieszka_m 20:03, 25 sie 2015

Gardener27 napisał(a)

Zadzwoniłem dziś do nich i powiedziałem co myślę o takiej robocie Jutro maja być z samego rana ... oby

U mnie jak garaż mieli kryć niepowiem przyszli tak jak mówili ale do tej pory niedokończyli brakło im kawałek płaskiej blachy na wykończenie mieli załatwić dwa tygodnie im to zeszło przyjechali w tą sobote co była z tą blachą i co się okazało przywieźli ale nie taką kolor się zgadza tylko ziarnistość nie i się bardzo różniła, mieli przyjechać dzisiaj i nic też niedotarli
agnieszka_m 20:08, 25 sie 2015

pada deszcz pada deszcz (jak ksiądz kropidłem ale pada) już 1,5 miesiąca niepadało