Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały ogródeczek :)

Mój mały ogródeczek :)

agnieszka_m 21:37, 22 wrz 2015

Ketka napisał(a)

Aga łuk wyszedł idealnie, teraz ekobordy i super...Problem będziesz miała z rynną ... przy większych ulewach będzie zalewało rabatkę.

na ekobordy narazie nie mogę sobie pozwolić w przyszłości będzie kostka
co do rynny narazie wypuszczę dłuższą aż na trawnik trochę niebardzo będzie to wyglądało ale niestety narazie tak musi być
agnieszka_m 21:38, 22 wrz 2015

Marga napisał(a)
Aga, śliczny łuk! Ciekawa jestem nasadzeń

Dzięki starałam się jak tylko mogłam
agnieszka_m 21:40, 22 wrz 2015

Flower1 napisał(a)
oo ładnie mysle ze zależy co tam bedzie rosło..moze bedzie rosło cos co lubi wode wiec nie bedzie zle..

np. hortensje co jeszcze lubi wodę??
Flower1 14:46, 23 wrz 2015

agnieszka_malysa napisał(a)

np. hortensje co jeszcze lubi wodę??

azalia japonska (piękna ale dosc wymagajaca ),rododendron ..trawy , hosty ale tez mysle ze nie w nadmiarze tej wody..hmm słuchaj a moze zrobic tak zeby z tej jednej rynienki szło rozwidlenie na dwie strony i nie bedzie lecialo w jedno miejsce tylko w dwa to zawsze cos...
Dominika11 14:47, 23 wrz 2015

może jakieś rosliny co maja płytki system korzeniowy
agnieszka_m 19:55, 23 wrz 2015

Dzięki Madziu i Dominiko zapomoc będę myśleć z 5 host mam do posadzenia ze 4 bukszpany coś będziemy myśleć jak skończe a już widać koniec
Ketka 20:30, 23 wrz 2015

Flower1 napisał(a)

azalia japonska (piękna ale dosc wymagajaca ),rododendron ..trawy , hosty ale tez mysle ze nie w nadmiarze tej wody..hmm słuchaj a moze zrobic tak zeby z tej jednej rynienki szło rozwidlenie na dwie strony i nie bedzie lecialo w jedno miejsce tylko w dwa to zawsze cos...
)

Magda obawiam się, że Aga będzie musiała zupełnie odprowadzić wodę, bo przy większym deszczu będzie zalewało rabatkę i woda będzie podciekała pod fundamenty. Ja przez wiele lat miałam podobny problem. Wiele lat miałam przedłużoną rynnę, po prostu na tą rynnę miałam założoną długą rurę...która doprowadziła wodę...
agnieszka_m 15:16, 24 wrz 2015

poranne zdjęcia popołudniową pora hehe

agnieszka_m 15:17, 24 wrz 2015

taki mały zakup
agnieszka_m 15:19, 24 wrz 2015

Ketka napisał(a)
)

Magda obawiam się, że Aga będzie musiała zupełnie odprowadzić wodę, bo przy większym deszczu będzie zalewało rabatkę i woda będzie podciekała pod fundamenty. Ja przez wiele lat miałam podobny problem. Wiele lat miałam przedłużoną rynnę, po prostu na tą rynnę miałam założoną długą rurę...która doprowadziła wodę...

Tak narazie będzie, przedłużę rynne sama nie będę nic kombinować, może jak eM przyjedzie to coś z tym zrobi